2777
2789

خانم نظرتون بگید متاهلی فقط

الان بظاهر آرومم اما دارم میترکم یسال می‌خوایم بریم زیارت امام رضا هی جور نشدباخواهرام و خانوادشون از دیروز زنگ زدن بشوهرم ک می‌یابد بعد اینم گفته ببینم خواهرم و خانوادم میان هرکاری کرده نتونستم اونارو راضی کنه شب برگش هیچی نگفت البته قهر بودیم باونیکی دامادمونم زنگ زد گفت نمیایم بدون اینکه چیزی بهم بگه 

حالا جای من باشید چیکار میکنید با این منو آدم فرض نکردند و اینکه خانوادش اولویتن 

دیشب خواهرم هم زنگ زد گفت اگه تو میای بیا ولی من که نمی‌رفتم شوهرم باز هیچی نگفت 

الان دقیقه نودی خواهرم بش زنگ زده بزارم من برم منم گفتم نمی‌رم 

دارم منفجر میشم بخاطر اولویت بودن خانوادش

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر رفتاری بکنی کاملا حق داری عزیزم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
پس برات مهم نباشه چون خودتو پیر میکنی میشی عین مامانم اینجور مردا هیچ وقت درست نمیشن اگه میتونی مظلو ...

بابات چجوری

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔