2777
2789
عنوان

اگ شما بودین واکنشتون چی بود

135 بازدید | 17 پست

بعد مدتها میخواست بیاد عشقم.ایشون ی شهر دیگه من ی شهر دیگه. ب جز خودش هم کس دیگه ای نیست پیگیر کارای  خانواده اش شه،شرایط باباش جوری نیست از پس ی سری کار بربیاد.دنبال کارای طلاق اجیشه.امروز زنگ زد گفت خیلی خستمه فردا باید برم پیگیر ای نامه شم.من سکوت کردم چون قرار بود جمع شه قضیه و بیاد.خواستم هیچی نگم.دوباره خودش تکرار میکرد عشقم حرف بزن چته سکوت کردی.میدونست ناراحتم فقط میخواست ب حرف بیام  .گفتم هیچی فقط ب این نتیجه رسیدم آخرین اولویت زندگیت منم.ناراحت شد گفت همی فردا صبح ای قضیه رو بیخیال میشم بزار هرچی بشه بشه پا میشم میام  ولی اینجوری ناراحتی نکن.بگو چاره چیه وقتی ای همه مشکل بقیه رو باید حل کنم. خانواده ام هستن نمیتونم ی دختر رو توای دادگاه او دادگاه  تنها بزارم  و پشت خواهرم خالی کنم.منم گفتم خوب فعلا شرایط صحبت ندارم میخوام برم غذا بخورم بعدا صحبت میکنیم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا 

خب راست میگه دیگه 

تو که هنوز زنش نشدی 

عجب آدمی هستی 

تون بیچاره شوهرش تنهاش گذاشته 

با باشم که نمیتونه داداششم که بخاطر شما نره 

اون بدبخت چیکارکنه خو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دلم براش تنگ شده اخه تا کی درک میکردم کل ای مدت دنبال کارای خواهرشه

تا وقتیکه قضیه ابجیش کاملا حل بشه باید درک کنی 

ینی چی آخه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وا خب راست میگه دیگه تو که هنوز زنش نشدی عجب آدمی هستی تون بیچاره شوهرش تنهاش گذاشته با باشم که نمیت ...

اره زنش نشدم ولی هرچی ای مدت کار کرد ک فردا بتونم جشن.بگیرم مجبور شد بده واسه وکیل 

اره زنش نشدم ولی هرچی ای مدت کار کرد ک فردا بتونم جشن.بگیرم مجبور شد بده واسه وکیل

خب باشه دیگه آبجی شه ببخشید 

شما هنوز هیچکار حساب میشی 

حتی خانواده هاتونم خبر ندارن 

وقتی رسمی نباشه رابطه همینه دیگه 

خب باشه دیگه آبجی شه ببخشید شما هنوز هیچکار حساب میشی حتی خانواده هاتونم خبر ندارن وقتی رسمی نباشه ر ...

چرا خانواده هامون خبر دارن.ب سختی تونستم جلو خانوادم وایسم بگم ک ادم درست وخوبیع.چون راضی نبودن با همشهری خودم ازدواج نکنم

خب باشه دیگه آبجی شه ببخشید شما هنوز هیچکار حساب میشی حتی خانواده هاتونم خبر ندارن وقتی رسمی نباشه ر ...

اخه من ی چیزای دیدم و اذیت شدم بابتشون.ب روح بابام قسم یادمه ی بار تا صبح از ناراحتی خوابش نمیبرد میگفت اجیم بهش میگم ی چای بریز بیار میگه مگه خودت دست نداری  پاشو واسه خودت چای بیار.چرا باید خوبی ها فقط ی طرفه باشه.داداشش بزرگ تر بود چقد سخته ک بهش احترام بزاره؟ ن اینکه اینجوری صحبت کنه