2777
2789
عنوان

ولی جدی

95 بازدید | 12 پست

آبانی بودن چقدر سخته

فرض کن طرف راست راست تو چشمات زل زده داره حرف میزنه و تو توی اون لحظه کاملا میتونی تشخیص بدی که چی تو ذهنش داره میگذره و چقدر از حرفاش دروغ بوده چقدر از حرفاش راست

چندماه بعد گند کاراش و دروغاش در میاد ولی تو همون لحظه فهمیده بودی😂این خیلی بده

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باش عباس آقا

جدی میگم😂من هرچی ابانی دور خودم دیدم و حتی خودم این مدلی بودیم

خیلی این موضوع اذیت کنندست

کاملا میتونیم ذهن طرفمونو بخونیم

چ ربطی ب ماه تولد داره تا کی جهالت ادامه قراره داشته باشه؟

من این موضوع رو فقط تو ابان ماهی ها دیدم حقیقتا😂

و این جهالت نیست ثابت شدست که افرادی که تو یه ماه به دنیا میان یسری خصوصیات مشترک دارن

من فقط کینه ایم... تا صبح 😂😂😂😂هنوز همه حرفا و رفتارهایی ک در حقم هرکسی کرده یادمه... خیلیاشو تلا ...

وای منم خیلی کینه ایم😂😂

ولی اهل تلافی کردن نیستم واقعا مگه اینکه یکی با رفتارش اذیتم کنه که اون روم میاد بالا و تلافی میکنم😂😂

وای منم خیلی کینه ایم😂😂ولی اهل تلافی کردن نیستم واقعا مگه اینکه یکی با رفتارش اذیتم کنه که اون روم ...

واسه بعضیا نمیشه تلافی کرد با بی محلی انتقام میگیرم.. زبونمم ک نیش مار کافیه ی تیکه بندازم تا فیها خالدون طرف میسوزه 😁👍🏻

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

دو فرزند ازیک خانواده با محیط فرهنگ خون شبیه هم‌نیستند چطور ماه رو ربط میدید بهم؟

عزیزم مگه میشه دو فرزند از یک خانواده به هم شبیه نباشند!

حتی اگه از لحاظ ظاهری هم شبیه هم نباشند که همچین چیزی ممکن نیست چون مقداری شباهت رو دارن،از لحاظ خصوصیات اخلاقی و رفتاری قطعا شباهت دارن اگه شباهتی نباشه پس قطعا این دوفرزند از یه خانواده نیستن!

من نگفتم همه افرادی که تو یه ماه به دنیا میان کپی هم هستن،من گفتم یسری خصوصیات اخلاقیشون شبیه به هم هستش

بعدم شما یه سرچ ساده بزن گوگل و بنویس نظر دانشمندان در رابطه با شباهت خصوصیات اخلاقی افرادی که تو یه ماه به دنیا میان!

دیگه اونکه خرافاتی نیست کاملا علمی براتون این مطلب رو توضیح داده