2777
2789

من بیشتر از ۱۰ سال بستگی داشتم و واقعا نمیشد و بهم می‌خورد اساتید متافیزیک موثقی بهم گفتن بستگی توسط جن کافر و ... 

کل عمرم از ۱۸ تا ۲۸ سالگی به انجام اعمال و عبادت برای رفع بستگی گذشت هدفم ازدواج نبود رفع سحر بود چون واقعا اذیت کننده بود 

بعد اواخر خیلی اعمال و پاکسازی خودم انجام دادم (هیچوقت ب دعاگر و ... مراجعه نکردم چون واقعا بی تاثیره )، نفهمیدم کدوم کارم دقیقا مشکلمو رفع کرد 

ولی مرداد ماه بود ک همه چی رفع شد خیلی سبک شدم و یه حس قوی ای بهم میگفت تا دی ماه ازدواج میکنم ولی آبان عقد کردم 

هنوزم برام سواله چرا حسم با قاطعیت میگفت دی ماه عقد میکنم !

کساییکه بستگی داشتن و رفع شده بعد رفع چه حسی داشتین ؟ شما هم تاریخ عقدتون رو میدونستید ؟

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره چطور ؟

اخه میگن یه سری سیارات هستند بودنسون در چارت تولد باعث تاخیر در ازدواج میشه مشخص میشه کی ازدواج می کنیم.

میشه ساعت دقیقو بگی من نگاه کنم برات استرولوژی چارتتو؟ میخام ببینم واقعیت داره فقط تاریخ تولد و محل تولد و ساعت دقیق بدنیا اومدنت نیازه

اخه میگن یه سری سیارات هستند بودنسون در چارت تولد باعث تاخیر در ازدواج میشه مشخص میشه کی ازدواج می ک ...

رضا نمازی رو میشناسی ؟ بارها پیشش چارت گرفتم ، کارگاه ابطال و قطع تار اتری شرکت کردم واقعا عالیه کارش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه میگن یه سری سیارات هستند بودنسون در چارت تولد باعث تاخیر در ازدواج میشه مشخص میشه کی ازدواج می ک ...

رسم چارت و تفسیر جیوتیش بلدی یا تو لینک های گوگل اطلاعات وارد میکنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رضا نمازی رو میشناسی ؟ بارها پیشش چارت گرفتم ، کارگاه ابطال و قطع تار اتری شرکت کردم واقعا عالیه کار ...

پس آسترولوژی حقیقت داره ! سترن روی خانه ازدواجت تاثیر گذاشته بود؟ تو طالعت بود یا ترانزیت سیارات تاثیر داشت روی ازدواجت؟ چون میگن تو یه بازده زمانی به خاطر ترانزیت سیارات ، شرایط ازدواج فراهم میشه میخام بدونم واقعا همینطوره؟