نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 2774 عنوان به سرم زده برم شربت راسیپ بخورم صورتم شاید پر تر شه بیاین توروخدا اگه راهی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 23 پست وزنم درکل کمهحالا اونو ب مرور درستش میکنم ولی صورتم چیکار کنم پرتر بشه صورت توپر خیلی بهمممم میاااااد نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼 1404/08/12 | 20:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینیتا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 6 به نظرم بزار با وزن گرفتن صورتت پر بشه عجله نکن بیشتر نون و برنج بخور و روزی ۸ لیوان آب خودش درست میشه
zoft عضویت: 1404/08/10 تعداد پست: 546 ن لزومابعضی دکترا منع میکنن بعضیا تجویز سیپروهپتادین داره میدونی ک .... هوم
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 2774 گرفتی شما شربت راسیپ؟ من قبل این تایپیک استفاده کرده بودم درکل راسیپ و سیپرو خیلیارو تپل میکنه اما برای من اونجوری تاثیر خاصی نمیذاره یکم پف شاید خودم حس میکردم نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
منتظرالمهدی110 عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1687 من یه مدت برا کم شدن اشتهام ناشتا سبوس گندم میخوردم صورتم داشت میترکید. همه فکر میکردن باردارم 💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 2774 من یه مدت برا کم شدن اشتهام ناشتا سبوس گندم میخوردم صورتم داشت میترکید. همه فکر میکردن باردارم واقعا انقد تاثیر داره 😍🥹🥹 سبوس گندم از عطاری بگیرم چجوری استفاده کنم نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 2774 من یه مدت برا کم شدن اشتهام ناشتا سبوس گندم میخوردم صورتم داشت میترکید. همه فکر میکردن باردارم بعد برای کم شدن اشتها میخوردین !؟؟؟ لاغر تر نشم چجوری تپل کرد برعکس شمارو نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
منتظرالمهدی110 عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1687 بعد برای کم شدن اشتها میخوردین !؟؟؟ لاغر تر نشم چجوری تپل کرد برعکس شمارو نمیدونم والا من که هیچی لاغرم نمیکنه. 😂ولی خیلی زیر پوستم اب آورده بود قشنگ احساس میکردم ورم کردم. روی ماست یا توی اب یا شیر بریز بخور. سبوس برنج هم هست. بازم از عطاری بپرس. من خیلی خودسرانه مصرف میکنم هرچیزی رو اخرشم نتیجه ی برعکس میگیریم😅 💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 2774 نمیدونم والا من که هیچی لاغرم نمیکنه. 😂ولی خیلی زیر پوستم اب آورده بود قشنگ احساس میکردم ورم کردم. ... باشه ممنونم نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼