farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 985 عنوان عوارض بعد سزارین 53 بازدید | 7 پست شنبه سزارین شدم بچه دوم همش بدنم عرق میکنه شونه و کتف راستم درد می کنه تنگی نفس و تپش قلب دارم درد بلند شدن از جا و رسیدگی ب بچه هم بماند خیلی پشیمونم خیلی دوست داشتم میرفتم ویبک زایمان طبیعی ولی ترسیدم حقیقت ک از پسش برنیام و هردکتری هم قبول نمیکرد خلاصه حرفم ب عزیزان باردار زایمان طبیعی بیمارستان خصوصی برید بهترین گزینه است سزارین واقعا عوارض داره کاربری قدیمم 1404/08/12 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23493 نه عزیزم این بستگی به توان و بدن خودت دارهمن از روز سوم کنار مامانم ظرف میشستممهمون میومد خودم بلند میشدم پذیرایی میکردم همه از تعجب شاخ در میوردن😅هرچقدرم دعوام میکردن استراحت کن، میگفتم من اوکیم
mobinamm17 عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1735 زایمان طبیعی بیمارستان دولتی واقعا ب درد نمیخوره همیشه حق با منه حالا تو میخوای ده بار ریپ بزن بیست بار خودتو جر بده
farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 985 نه عزیزم این بستگی به توان و بدن خودت دارهمن از روز سوم کنار مامانم ظرف میشستممهمون میومد خودم بلند ... منم میتونم راه برم در حد کم کارامو انجان بدم ولی خیلی عوارض داره ک در دراز مدت معلوم میشه کاربری قدیمم
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23493 منم میتونم راه برم در حد کم کارامو انجان بدم ولی خیلی عوارض داره ک در دراز مدت معلوم میشه انشالله سلامتیت رو زودتر بدست بیاری عزیزم🌹من ۲ تا سزارین داشتم عزیزم یکی ۹ سال پیشیکی ۴ سال پیشحتی اون کمردرد بعد آمپول بیحسی رو هم ندارم
farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 985 انشالله سلامتیت رو زودتر بدست بیاری عزیزم🌹من ۲ تا سزارین داشتم عزیزم یکی ۹ سال پیشیکی ۴ سال پیشحتی ... ممنون خب خداروشکر عزیزم اولیشو سز اختیاری بودی یا اورژانسی شد؟ کاربری قدیمم
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23493 ممنون خب خداروشکر عزیزم اولیشو سز اختیاری بودی یا اورژانسی شد؟ قربونت عزیزدلمراستی ببخشید مبارکه قدم نو رسیده، یادم رفت بگم❤️❤️اورژانسی عزیزم
farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 985 قربونت عزیزدلمراستی ببخشید مبارکه قدم نو رسیده، یادم رفت بگم❤️❤️اورژانسی عزیزم ممنون عزیزم سلامت باشید❤️❤️ کاربری قدیمم