2777
2789

لطفا اگ چیزی میدونید راهنمایی کنید 

دخترم ۷ ماهشه چندروزه ک دهنش برفک زده و با قطره نیستاتین برفک ها از بین رفته ولی ۳ روزه که سینه و پستونک نمیگیره اصلاااااا

خیلی نگرانم ک دیگ سینه نگیره با سرنگ بهش شیر میدم و در حد خیلی کم میخوره 

کسی تجربه دارع؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

پسر منم سر همین دیگه پستونک نخورد، شیر رو تو خواب بده بهش تا باز شروع کنه بخوره. من اینکارو کردم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

پسر منم سر همین دیگه پستونک نخورد، شیر رو تو خواب بده بهش تا باز شروع کنه بخوره. من اینکارو کردم

هرکار میکنم نمیگیره سینمو حتی تو خواب گریه میکنه بهش بدم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد چندروز دوباره شیر خورد؟؟؟ شیر خودتو میدادی

سلام مامان  💛
برفک دهان نوزاد (کاندیدیاز دهانی) خیلی شایعه‌ست و معمولاً با نیستاتین درمان میشه، اما ممکنه تا چند روز بعد از برطرف شدن ظاهری برفک، درد دهان یا سوزش باعث بشه نوزاد سینه یا پستونک رو پس بزنه  

1️⃣ درمان با نیستاتین رو طبق دستور پزشک تا آخر ادامه بده (حتی اگه ظاهراً برفک رفته باشه).
2️⃣ نوک سینه و پستونک‌ها رو روزی چند بار استریل کن تا دوباره عفونت برنگرده.
3️⃣ اگه خودت هم موقع شیر دادن احساس سوزش یا ترک داری، احتمال آلودگی قارچی وجود داره و باید درمان هم‌زمان انجام بشه 👩‍⚕️
4️⃣ برای جلوگیری از کم‌آبی، با سرنگ یا قاشق شیر دوشیده بده تا تغذیه قطع نشه.
5️⃣ معمولاً با کاهش درد (۲–۳ روز بعد از درمان)، نوزاد دوباره سینه رو می‌گیره 🌷

در بیشتر نوزادان بعد از چند روز همه‌چیز به حالت طبیعی برمی‌گرده، فقط درمان و ضدعفونی رو ادامه بده.

🎥 برای دیدن ویدیوهای علمی درباره‌ی برفک دهان نوزاد و مراقبت از شیرخوار
در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مامان 💛برفک دهان نوزاد (کاندیدیاز دهانی) خیلی شایعه‌ست و معمولاً با نیستاتین درمان میشه، اما ...

دختر من ۴ روزه ک سینه و پستونک نمیگیره دیگ واقعا ناامید شدم با سرنگ بهش شیر خشک میدم اونم در حد کم میخوره

نگرانم ک دیگ سینه نگیره 

دختر من ۴ روزه ک سینه و پستونک نمیگیره دیگ واقعا ناامید شدم با سرنگ بهش شیر خشک میدم اونم در حد کم م ...

خیلی از نوزادها بعد از برفک دهان موقتاً سینه رو پس می‌زنن چون هنوز سوزش و حساسیت دهان دارن. این وضعیت معمولاً گذراست و با چند کار ساده برطرف میشه  

1️⃣ قطره نیستاتین رو تا آخر دوره ادامه بده، حتی اگه برفک ظاهراً رفته باشه 👩‍⚕️
2️⃣ پستونک و شیشه رو فعلاً کنار بذار تا گیج نشه بین مکیدن‌ها.
3️⃣ قبل از شیردهی، با چند قطره شیر خودت دهانش رو مرطوب کن تا دردش کمتر شه.
4️⃣ تماس پوست با پوست زیاد داشته باش   — بغلش کن، روی سینه‌ات بخوابونش بدون اجبار به مکیدن.
5️⃣ اگر اصلاً سینه نگرفت، شیر رو بدوش و با قاشق یا سرنگ بده تا حجم شیرش حفظ بشه.

نگران نباش  
در بیشتر نوزادها ظرف چند روز با آرامش، تماس بدنی و صبر، دوباره سینه‌گیری برمی‌گرده 🌼 فقط استرس نداشته باش، اونم این اضطراب رو حس می‌کنه.

🎥 برای دیدن ویدیوهای علمی درباره‌ی برفک دهان و برگردوندن نوزاد به سینه مادر
در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1