2777
2789

حس میکنم مردم .روح ندارم جون ندارم

تو کل زندگیم مدام بدبیاری و بدبختی داشتم

داشتیم خونه جدید رو میشستیم گفت نشور بذار بمونه 

میدونه من وسواس دارم 

نمیتونم تو خونه کثیف بشینم کل اشپزخونه خاک و روغن بود گفتم چند لحظه بچه رو نگهدار یه اب بکشم بیام

دیدم بچه ام رو ول کرد زمین پر از خاک گفت به من چه بذار بزه تو خاکا

بهش گفتم تو چطور پدری هستی که با بچه داری منو اذیت میکنی اون چه گناهی کرده 

چند تا سیلی زد بهم 

گفت تو رفتارت با منو بلد نیستی با خانوادت منو بدبخت کردین 

کاش زیر مشت و‌لگدش میمردم اما اینارو ازش نمیشنیدم

حس میکنم کل زندگیم تو همون جمله اش تموم شد...

میگفتی اگه بدبخت کردم مهریم بده نفقه بده بچم میبرم توبرو 

خونم ب نام بچت بگیر اواره نشیم همین برو پی زندگیت 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امپول هاریش چند وقته عقب افتاده ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

میگفتی اگه بدبخت کردم مهریم بده نفقه بده بچم میبرم توبرو خونم ب نام بچت بگیر اواره نشیم همین برو پی ...

عزیزم کل زندگی از منه

خونه وسایل رهن 

خونه ام رو تازه فروختم دادم کمیشو به رهن بقیشو زمین

کرایه خونه رو هم من دادم

عزیزم دست به زنشو ولکردی چسبیدی به زر زدنش؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عزیزم کل زندگی از منهخونه وسایل رهن خونه ام رو تازه فروختم دادم کمیشو به رهن بقیشو زمینکرایه خونه رو ...

بندازش بیرون بزن توروش بگو اگه بدبختت کردم الان اواره بودی ن اینکه کرایه خونتم ازمن بگیری گدا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
کاش کوتاه میومدی و نمیشستی حق نداشت اینجوری کنه باهات ولی تو بزرگی میکردی

اخه هیچکاری نمیکنه 

نه کرایه نه رهن

نه کمک دستم میشه

دوتا بچه دارم حتی کمک نمیکنه تو نگهداریشون

بهش گفتم من دست تنهام کسبو ندارم تو شستن خونه کمکم کنه فقط بچه رو نگهدار

عزیزم دست به زنشو ولکردی چسبیدی به زر زدنش؟

میدونی چرا

چون من خانوادم همه جوره پشتش بودیم نه برنج نه روغن نه خبوبات هیچی نمیخره همشو خانوادم تهیه میکنن

خونه رهن کرایه زمین همه چی خانوادم

با همه ی این همه محبت خانوادم برگشت گفت بدبختم کردین

اتیش زد به کل وجودم

میدونی چراچون من خانوادم همه جوره پشتش بودیم نه برنج نه روغن نه خبوبات هیچی نمیخره همشو خانوادم تهیه ...

مقصر خودتی 

هارش کردی

چرا میدین؟؟؟

به خانوادت بگو حق ندارین یدونه نخود برای این خونه بگیرین اصلا هیچی 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مقصر خودتی هارش کردیچرا میدین؟؟؟به خانوادت بگو حق ندارین یدونه نخود برای این خونه بگیرین اصلا هیچی

حالا حق میدی بیستر از کتکش حرفش منو برنجونه؟

من همه جوره پشتش بودم 

هیچی نداشت 

بهتزین زندگیو بهش دادم

میگفت حق نداری حتی دم در خونه بری تنها

هر چی گفت گفتم چشم

من از خدا بد گله دارم چرا انقدر بخت من سیاهه چرا شانس ندارم

حالا حق میدی بیستر از کتکش حرفش منو برنجونه؟من همه جوره پشتش بودم هیچی نداشت بهتزین زندگیو بهش دادمم ...

عزیزم مقصر خودتی

خودت و خانوادت

به ادم یه لا قبا و بی ارزش اونقدر بها دادین ک فکر کرده کسیه

عزیزم کل زندگی از منهخونه وسایل رهن خونه ام رو تازه فروختم دادم کمیشو به رهن بقیشو زمینکرایه خونه رو ...

😐😐😐😐😐😐

خب دقیقا همین کارا هارش کرده.

اینا همش وظایف مرده.مردی که حاضر و آماده همه چیزو در اختیارش بزاری معلومه که پیش خودش میگه وایییی من عجب چیزی هستم و حروم شدم.

مرد باید بجنگه مرد باید به دست بیاره اینجوری خلق شده

تو‌شرایط مشابهت دقیقا تایپیکتو خوندم

دچار یه خلا روحی خیلی بزرگ شدم باهام یه رفتاری شد که خجالت میکشم حتی بهش فکرکنم

ضربه ای که به پام زد خیلی محکم بود من طاقت این همه دردو بدبختی رو ندارم

بخوام از زندگیم بگم مردم با شنیدنش افسردگی میگیرن