2777
2789

بچه ها گفتم بهتون عشقم افسرده وداغونه هرکاری میکنم حالش خوب وخوش نمیشه کارثابت ودرآمد همیشگی وبالا نداره میگه نصف بیشتر مردم افسرده ان نیگم توکلت ب خدا باشه هی تشویقش میکنم روحیه میدم انگار نه انگار میگم بیا بزیم روانپزشک یا مشاوره بگیریم میگه نه ببینیم زمان بگذره چی میشه کارش گاهی هست گاهی نیست ازرانندگی هم متنفره میگه همش خرج ماشین میشه چندروزپیشم تصدف کردمیگن ازبس انرژی منفی میدی مثبت باش همش میگه کارای الان دورازجون سگ دوزدنه صبح تاشب برای چندرغاز واین زندگی اونی نیست که میخواد و...  شما بودین چ میکردین که حال پارتنرید اوکی بشه ؟؟؟

شغلش عوض کنع یا بیشتر کار کنه

منم بهش میگم میگه کو کارمناسب شرکتا همش بیگاری میکشن ازصبح تاشب بعد حقوقا کمه ازصبح تاشب فقط دورازجون سگ دوزدته کارش آزاده ولی مدتیه کار نداره ازوضعیت مملکت واقتصاد وجانعه داغون وافسرده شده هی میگه سنم رفته بالا پیرم وا میگم اول چل چلیته ب خداتوکل کن برو سرکار روحیه میگیری انگار ن انگار واقعا موندم چ کنم واقعا میخوامش قرارمون ازدواج بود ب خانواده ها گفتیم که اینطور شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته شرایط مملکت خوب نیست ولی اینم هست که هرکس تو هرکاری خوب باشه داخلش موفق میشه

خدماتی

خرید و فروش یا هرچیزی

باید صبرداشت و تو. مسیر درست بود

درسته ادم با پول کارمندی ب جایی نمیرسه ولی اگر جای درستی باشه میتونه پیشرفت کنه و در اینده منبع درامدش قویتر بشه

میتونن به مشاورین کاردرمانی هم مراجعه کنن

درسته شرایط مملکت خوب نیست ولی اینم هست که هرکس تو هرکاری خوب باشه داخلش موفق میشهخدماتیخرید و فروش ...

منم همینارومیگم گوشش بدهکارنیست موندم چ کنم حالش اوکی شه