2777
2789

فقط خانمایی که دست پختشون زبان زد خاص و عامه کمک کنن 😁❤️

می‌خوام چلو گوشت درست کنم

پیاز هامو خلالی ریز کردم ؛ اول سرخشون کنم یا همینجوری بذارم با گوشت تا بپزه ؟! گوشت رو هم باهاش سرخ کنم بعد درشو بذارم ؟ هر نکته‌ای که به نظرتون می‌رسه رو بگین خواهشاً 💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز هارو اول سرخ کن یکم نمک بریز رو پیاز ها که نسوزه حتما بعد که سرخ شد گوشتارو بریز و تفت بده بعد ...


ادویه هام چی باشه و چقدر ؟!

غذا برای ۳ نفره ، همیشه همسرمو دو نفر حساب می‌کنم 😁

خودم دستپختم بد نیست ولی برادرم حرفه ای آشپزی میکنه گوشت رو اول یه جوش میده آب کف دارش رودور میریزه بعد یه سس خوشمزه درست میکنه کم رب زعفرون بیشتر برگ بو هم بریز آب هم زیاد نریز گوشت رو دم کن آروم آروم بپزه

پیاز تفت بده،سرخ نشه کع تو خورش بد معلوم میشه

گوشت بجوشون و کلا ابش رو خالی کن

بریز داخل پیاز تفت خورده و یکم تفت بده

زردچوبه و رب بزن و مجدد تفت تا خامی رب بره

اب اضافا کن و با شعله ملایم بپزه

اخر کار زعفران ۱ق بریز و ۲ تا پرک لیمو عمانی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز