فقط خانمایی که دست پختشون زبان زد خاص و عامه کمک کنن 😁❤️
میخوام چلو گوشت درست کنم
پیاز هامو خلالی ریز کردم ؛ اول سرخشون کنم یا همینجوری بذارم با گوشت تا بپزه ؟! گوشت رو هم باهاش سرخ کنم بعد درشو بذارم ؟ هر نکتهای که به نظرتون میرسه رو بگین خواهشاً 💘
خودم دستپختم بد نیست ولی برادرم حرفه ای آشپزی میکنه گوشت رو اول یه جوش میده آب کف دارش رودور میریزه بعد یه سس خوشمزه درست میکنه کم رب زعفرون بیشتر برگ بو هم بریز آب هم زیاد نریز گوشت رو دم کن آروم آروم بپزه