2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا حساب کتاب نمی‌کنیمهرموقع نیاز داشته باشم کارتشو میدهالبته منم خدایی زیاد ولخرجی نمیکنم🫠

به غیر از خرید و اینا پولی نمیده که مثلا پس انداز کنی ؟

به غیر از خرید و اینا پولی نمیده که مثلا پس انداز کنی ؟

نه والا...

دیگه با چندرغاز حقوق کارمندی میه میشه پس انداز کرد؟🫠

اونایی که ارث بهشون رسیده یا شوهراشون شغل‌های پردرآمد دارن پس انداز برا اوناس 

نه والا...دیگه با چندرغاز حقوق کارمندی میه میشه پس انداز کرد؟🫠 اونایی که ارث بهشون رسیده یا شوهراشو ...

من شوهرم ۲۰ درآمدش من خودم شاغلم ۷ م میگیرم مربی مهدم ولی چون باردارم نمی رم یک مدتی هست شوهرم پول نمی ده پس انداز کنم 

من شوهرم ۲۰ درآمدش من خودم شاغلم ۷ م میگیرم مربی مهدم ولی چون باردارم نمی رم یک مدتی هست شوهرم پول ن ...

عزیزم با ۲۰ تومن اصلا نمیشه پس انداز کرد...البته ما وام گرفتیم ماهانه ۵ تومن قسط میدیم و ۵ تومن اجاره خونه

با ۱۰ تومن به زووور داریم میگذرونیم حقوق وسط ماه تموم میشه چه برسه به پس انداز

حقوق ما هم همینه خودمم خونه دارم...

عزیزم با ۲۰ تومن اصلا نمیشه پس انداز کرد...البته ما وام گرفتیم ماهانه ۵ تومن قسط میدیم و ۵ تومن اجار ...

آخه من با پول خودم یواشکی طلا گرفتم ماهی ۵ میدم قسط الان که نمی تونم برم سر کار موندم به شوهرم میگم ۵ بده من پس انداز کنم میگه ندارم و آل و بل طلا فروشم هی زنگ میزنه که قسط رو بیار بده موندم چیکار کنم 🤦🏼‍♀️

آخه من با پول خودم یواشکی طلا گرفتم ماهی ۵ میدم قسط الان که نمی تونم برم سر کار موندم به شوهرم میگم ...

خب باید همسرتو درجریان بزاری

صادقانه دلیلشو بهش بگو...اتفاقا به نظرم خوشحال میشه که زنش به فکر پس انداز بوده

مخفی نکن ازش...متاسفانه بعضی از مردا هستن بفهمن زنشون طلا خریده و...بدون اینکه شوهر درجریان باشه فکرای بد میکنن