2777
2789

بچه ها  باورکنید همین امروزپیش اومد من خیلی دلم میخوادیه درس روبگیرم اماظرفیتش پرشده بعد ینفرتویه گروه گفت فلان درس چطوره سخته یااسون میتونستم الکی بداون درس روبگم که اون حذف کنه خودم بردارم اماهرچقدرباخودم کلنجاررفتم نتونستم دروغ بگم  وحقیقتو اون چیزی که هست بهش گفتم خواستم بگم ماهم میتونستیم بخاطرمنافعمون دروغ بگیم وکلک بزنیم اما ذاتمون بدنبودونخواهدبودباورکنیدهزار مسئله اینطوری پیش اومده تاحالا اماوجدانم اجازه ندادفقط منفعت خودمودرنظربگیرم 🙂

کار درستی کردی

اره امادلم خیلی گرفته که چراخدا هوای ادمهای بدروبیشترداره خواستم بگم حتی ماپیش خداهم ارزشی نداره خوبیامون وادمهای بدبه همجامیرسن  مگرنمیگن ادم جواب بدیشوتوی همین دنیامیبینه مس جواب خوبیامون چی میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره امادلم خیلی گرفته که چراخدا هوای ادمهای بدروبیشترداره خواستم بگم حتی ماپیش خداهم ارزشی نداره خوب ...

شاید صلاح نبوده عزیزم حرص چیزی رو خوردن ک در واقع نیست رو بخوری مثل آب رو تو هاون کوبیدنه پس بیخیال