ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم چون میترسیدم از زایمان پدرشوهرم باهام حرف میزد راجب زایمان هیچوقت یادم نمیره چقدر هوامو داشت چقدر کمکم کرد بیشتر از مادرشوهر و خواهرشوهر، بعضی وقتا شام میگرفت میاورد میگفت آشپزی نکن، تازه اومده بودم خونه تا یه هفته فامیلاشونو نذاشت بیان خونم. قدرشو بدون به نظرم قرار نیست چون بهت اینجوری گفته خاله زنک و فضول باشه شاید واقعا قصد بدی نداره از روی مهربونیتش میگه بعضی پدرشوهرا واقعا گلن
میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️
منم چون میترسیدم از زایمان پدرشوهرم باهام حرف میزد راجب زایمان هیچوقت یادم نمیره چقدر هوامو داشت چقد ...
اخه ببین همش میشینه میگه مامان بابای بچه ناشین بلد نیستن بچه نگه دارن:/ انگار خودش بچه داری کرده بلده... یا بچه رو از روز تولد هر روز بوس کرده هر چیم بهش میگن نکن ادامه میده...
منم مشکل تقریبا مشابه این خانمو دارم یعنی پدر همسرم دوس داره نقش مهم خودشو جلوه بده و واقعا جاهاایی ...
چون خودمم میترسیدم پدرشوهرم خیلی هوامو داشت فکر کردم پدرشوهر اسی فیلم مزایای زایمان طبیعی میفرسته از مهربونیشه و اسی فکر میکنه خاله زنکه ولی بعدش که بیشتر توضیح داد از رفتارش دیدم اسی واقعا حق داره و دیگه چیزی نگفتم
میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️