2777
2789
عنوان

پدر شوهر فوضول و خاله زنک

190 بازدید | 14 پست

کیا پدر شوهر خاله زنک دارن؟ تعریف کنید از کاراشون. چجوری رفتار میکنید باهاش؟

پدرشوهر من قبل زایمان فیلم از مزایای زایمان طبیعی برام فرستاده:/ زشته بابا مردک خجالت بکش

بعد زایمانمم که راجب بچه داری نظر میده و از مادرشوهر هم بیشتر تو مسائل زنونه دخالت میکنه:/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم چون میترسیدم از زایمان پدرشوهرم باهام حرف میزد راجب زایمان هیچوقت یادم نمیره چقدر هوامو داشت چقدر کمکم کرد بیشتر از مادرشوهر و خواهرشوهر، بعضی وقتا شام می‌گرفت میاورد می‌گفت آشپزی نکن، تازه اومده بودم خونه تا یه هفته فامیلاشونو نذاشت بیان خونم. قدرشو بدون به نظرم قرار نیست چون بهت اینجوری گفته خاله زنک و فضول باشه شاید واقعا قصد بدی نداره از روی مهربونیتش میگه بعضی پدرشوهرا واقعا گلن

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

منم چون میترسیدم از زایمان پدرشوهرم باهام حرف میزد راجب زایمان هیچوقت یادم نمیره چقدر هوامو داشت چقد ...

اخه ببین همش میشینه میگه مامان بابای بچه ناشین بلد نیستن بچه نگه دارن:/ انگار خودش بچه داری کرده بلده... یا بچه رو از روز تولد هر روز بوس کرده هر چیم بهش میگن نکن ادامه میده...

والا دست رو دلم نزار ک خونه 

تاالان فکر میکردم فقط مال من اینه ک الان با تاپیکت فهمیدم جایگاه ها داره عوض میشه 

یه پدرشوهر متلک اندازی دارم ک نگو 

مادرشوهرم کاری نداره ولی این نچسب عادی راه میرمم گیر میده 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

منم چون میترسیدم از زایمان پدرشوهرم باهام حرف میزد راجب زایمان هیچوقت یادم نمیره چقدر هوامو داشت چقد ...

عزیزم دیگ خانمی به بالغی ایشون ک الانم مادره فرق بین مهربونی و خاله زنکی رو بلده 

عزیزم دیگ خانمی به بالغی ایشون ک الانم مادره فرق بین مهربونی و خاله زنکی رو بلده

خوب؟ 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

منم مشکل تقریبا مشابه این خانمو دارم یعنی پدر همسرم دوس داره نقش مهم خودشو جلوه بده و واقعا جاهاایی ...

چون خودمم میترسیدم پدرشوهرم خیلی هوامو داشت فکر کردم پدرشوهر اسی فیلم مزایای زایمان طبیعی می‌فرسته از مهربونیشه و اسی فکر می‌کنه خاله زنکه ولی بعدش که بیشتر توضیح داد از رفتارش دیدم اسی واقعا حق داره و دیگه چیزی نگفتم

چون خودمم میترسیدم پدرشوهرم خیلی هوامو داشت فکر کردم پدرشوهر اسی فیلم مزایای زایمان طبیعی می‌فرسته ا ...

اره خوشبخت تویی ک از پدرشوهر شانس اوردی بخدا پدرشوهر خالهخ زنک از مادرشوهر نیش دارم بدتره

اره خوشبخت تویی ک از پدرشوهر شانس اوردی بخدا پدرشوهر خالهخ زنک از مادرشوهر نیش دارم بدتره

منم این مشکل و با مادرشوهر دارم، پدرشوهرم بهم خوبی می‌کنه اون سکته می‌کنه به شدت حسود و بد ذاته

منم این مشکل و با مادرشوهر دارم، پدرشوهرم بهم خوبی می‌کنه اون سکته می‌کنه به شدت حسود و بد ذاته

همه جا باید یه نخاله باشه متاسفانه