2777
2789

من یه بیماری سخت و سنگین داشتم

باید مرتب فیزیوتراپی میرفتم

کاردرمانی میرفتم 

داروهای سنگین میخوردم 

واسه تک تک کارای روزمرم دچار مشکل میشدم

ولی اصلا

دورانی که این بیماریم وحشتناک عود کرد

در مقابل دوران افسردگیم

چیزی نیست

عددی نیست 

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بیماری جسم به مراتب راحت تر از بیماری روحروح ک بیمار میشه دنیات تعطیل میشه همه چی خاکستریه

فکر کنم جمله اولیه برعکسه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من احساس میکنم افسردگی حسیه که خود طرف میخادش و خود طرف تو وجودش رشدش میده اشتباه فکر میکنم؟

بله

افسردگی حس نیست

بیماریه

و دلایل و علائم مشخص پاتولوژیکی داره

بله وحشتناکه و هیچکس درک نمیکنه چی میکشی چقد داغونی

مگر اینکه خودشون تجربه کرده باشن و بفهمن...

در غیر این صورت فقط تصور میکنن تو ضعیفی و اینو انتخاب کردی و قضاوتت میکنن..

دقیقا

افسردگی اینجوریه که کلا دنیات سیاه میشه و این تو مغزت فرو میکنه که قرار نیست هیچی درست بشه و همه چی افتضاحه,خودت افتضاحی و قرار همیشه همینجوری بمونه

و جلو پیشرفت و حال خوبتو همه چیو میگیره

یکی میگفت افسردگی مثل اینه که یکی مدام داره بهت دروغ میگه که هیچی قرار نیست درست شه

مگر اینکه خودشون تجربه کرده باشن و بفهمن...در غیر این صورت فقط تصور میکنن تو ضعیفی و اینو انتخاب کرد ...

دقیقاً من بارها دیدم کاربرا تاپیک زدن و گفتن که برای افسردگی راهکار بدین، همه گفتن برو ورزش کن، راه برو، خرید برو! ‏به خدا اگه تو زندگیشون یه آدم افسرده رو از نزدیک دیده‌باشن.

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

دوستم افسردگی بعد از زایمان گرفت الان چند ساله باهاش درگیره خوب هم نشده

یکی از اقوام ما بعد ۱۸ سال همینه.حالش بدتر و بدتر میشه

زندگیش جهنمه

واقعا می بینمش تا دو روز حالم بده

لعنت به این کثافت