2777
2789
عنوان

مهمونی تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 31 پست
اها گفتم بگم ببری خانه بازی الان مد شده پک اماده میکنن میبرن خانه بازی و هم بچه ها کیف میکنن هم د ...

چه جالب. ولی گرون درمیاد حتما. حالا پسر دومم بزرگتر بشه، دوتاییشونو با هم ببرم. الان نمیشه، کوچیکه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژله بستنی با ترکیب خامه خوشمزه میشه یه جا خورده بودم ، سالاد ماکارونی ، آش ، لامصب جاریم برا دخترش گ ...

پاپسیکل اسمشه گفتی کیک خوردشده با شکلات ذوب شده

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

مثل منه😅 از اینستا میارم 😂

توروخدا انقدر ذهنم همش ددگیره میگم بی عرضم 😔 چی میشه اگه پیجی چیزی هست که اینطور ایده میده واس تولد یا لباس بهم‌بگو ثواب داره شوهرم‌نمیذاره اینستا نصب کنم بدم آبجیم اون پیدا کنه ، راستی برا بارداری پیجی نیست معتبر باشه برا لباس یا حتی ایده بده ثواب میکنی ها بگی😇😊😘😘😘😘😚😚😚😚

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها گفتم بگم ببری خانه بازی الان مد شده پک اماده میکنن میبرن خانه بازی و هم بچه ها کیف میکنن هم د ...

اینم جاریم برده بود😂 البته ۲ سال پیش ، مبشه لاخم دوست بشیم 😂 هر وقت واس لباس یا چیزی ایده خواستم بهم کمک کنی؟🥰😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره یکم بزرگ بشه ایده خوبیه

عزیزم برا چی اهدا تخمکو میپرسی خودت میخوای انجام بدی ؟ من انجام دادم البته برا خودم بچه دار نمیشدم خدارو شکر الان باردارم ۶ ماهمه ، یکم حجم دارو هاش امپولاش زیاده بعد اون یکم‌ تخمکا بزدگ میشن راه رفتن اینا یخورده درد داره عملش سخت تیست درد نداره ولی بعد اون تا ۱ هفته آدم نمیدونه چه مرگشه انگار کلا بهم ریخته سیستمت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توروخدا انقدر ذهنم همش ددگیره میگم بی عرضم 😔 چی میشه اگه پیجی چیزی هست که اینطور ایده میده واس تولد ...

الان اکثر پیجا مخصوصا اونایی که بچه کوچیک دارن میز تولد میچینن  دیگه ادم نگاه کنه متوجه میشه چی به چیه 

برای لباس هم سلیقه اییه پیج زیاد ولی قیمتا خیلی فرق دارن

اینم جاریم برده بود😂 البته ۲ سال پیش ، مبشه لاخم دوست بشیم 😂 هر وقت واس لباس یا چیزی ایده خواستم ب ...

😅😅 روبیکا ام نداری من ندارم وبی اونجا ام همون از اینستا کپی میکنن میزارن

الان اکثر پیجا مخصوصا اونایی که بچه کوچیک دارن میز تولد میچینن دیگه ادم نگاه کنه متوجه میشه چی به چ ...

آره راست میگی باید تو گوشی آبجیم‌ بگردم پیدا کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😅😅 روبیکا ام نداری من ندارم وبی اونجا ام همون از اینستا کپی میکنن میزارن