میخوام برای دو پسرهشت ساله م و پسر یکساله م،همزمان تولد بگیرم. به صورت مهمونی عصرانه وزنانه. شام نیست. چه خوراکیهایی مناسبه به نظرتون؟ و چه نوشیدنیهایی؟
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
اها گفتم بگم ببری خانه بازی الان مد شده پک اماده میکنن میبرن خانه بازی و هم بچه ها کیف میکنن هم د ...
چه جالب. ولی گرون درمیاد حتما. حالا پسر دومم بزرگتر بشه، دوتاییشونو با هم ببرم. الان نمیشه، کوچیکه
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم برا چی اهدا تخمکو میپرسی خودت میخوای انجام بدی ؟ من انجام دادم البته برا خودم بچه دار نمیشدم خدارو شکر الان باردارم ۶ ماهمه ، یکم حجم دارو هاش امپولاش زیاده بعد اون یکم تخمکا بزدگ میشن راه رفتن اینا یخورده درد داره عملش سخت تیست درد نداره ولی بعد اون تا ۱ هفته آدم نمیدونه چه مرگشه انگار کلا بهم ریخته سیستمت