2777
2789

سلام

این اسپری رو دکتر داده برا آلرژی و آب بینی پسرم 

کسی تا حالا استفاده کرده

متاسفانه کورتون داره

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله شش سال پیش برای پسرم استفاده کردم  .مشکلی نیست فوق تخصص آسم و آلرژی تجویز کرده بود. 

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید
بله شش سال پیش برای پسرم استفاده کردم .مشکلی نیست فوق تخصص آسم و آلرژی تجویز کرده بود.

تاثیرش چی بود برا پسر شما؟

پیشگیری از سرماخوردگی یا برای لوزه؟

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

آلرژی شدید داشت سرفه های طولانی  

خوشبختانه بعد از عمل لوزه خیلی خیلی کم شد 

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید
۶سالگی دکتر لوزه هاش رو عمل کرد.

یادته چند وقت اسپری براش استفاده کردی؟

نه عزیزم پزشکم

سلام عزیزم وقت بخیر شما فرمودید پزشک هستید دارم میپرسم ازتون اسپری نارونکس و اسپری بتادین الرژی رو چند بار تو روز باید اسپری کرد به دکترش پیام میدم جواب نمیده دخترم ۷ سالشه

سلام عزیزم وقت بخیر شما فرمودید پزشک هستید دارم میپرسم ازتون اسپری نارونکس و اسپری بتادین الرژی رو چ ...

عزیزم همین اسپری نازونکس رو دکتر برا بچه من نوشت ۱۲ ساعتی یه باره