2777
2789
عنوان

میان وعده ب بچه شش ماهه چی بدم

59 بازدید | 14 پست

۶ ونیم ماهشه تو کاغذ رشدش نوشته روزی ۲ بار میان وعده بدید چی مثلا بدم؟؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حریره بادامفرنی با نبات

این که میان وعده نیس اینو ب عنوان غذای اصلیش میدم

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

خورشت که درست میکنی یه قاشق برنج بریز توی یا تنظیف بنداز تو آبش تا آخر یمونه له میشه عصاره گوشتم میره به خوردش بهش بده بخوره

پوره سیب زمینی خیلی کم بهش لیمو و یه ذره کره بزن 

من ک همش سوپ درست میکردم آبش میدادم البته بدون ادویه و رب   زرده تخممرغ له کن اروم اروم بده بهش پوره سیب زمینی بیسکویت مادر  سرلاک هم گاهی میدادم فرنی هم میدادم کمی ک بزرگترشد اکثرغذاهارو له میکردم میدادم میخورد . آبگوشتم بچم خیلی دوست داشت قبل اینک رب بریزم برمیداشتم ی پیاله براش تلید میکردم 

منم از ۴ماه دادم ب بچم

آره بابا 

من این اخری رو برای دل دردش یه قطره عرق نعناع میدادم بهش کلا دو بار دادم نه کولیک گرفت نه نفخ هیچی سر دو تا قبلی پدرم دراومد انقد گیرپ میکسچر بده دایمتیکون بده کولیک از بده داغون شدم بازم بچه هام درد میکشیدن 

اتفاقا آخری اصلا بد غذا هم نشد نه لب به پستونک زد نه شیشه تا دوسال شیر خودمو خورد بهترین خاطره عمرم شد ۲ سال شیردهی 

الانم از بهمن ل

از شیر گرفتم دلم لک زده برای شیردهی

آره بابا من این اخری رو برای دل دردش یه قطره عرق نعناع میدادم بهش کلا دو بار دادم نه کولیک گرفت نه ن ...

عزیزززم. حالا من شیرم کمه مجبورم شیرخشکم بدم ولی کولیک شدید داره ۲ماهشه منم هیچی ندادم  فقط شربت ینی عرق نعنا بدم خوب میشه؟"! دخترمم ک دنیا اومده بود کولیک نداشت

عزیزززم. حالا من شیرم کمه مجبورم شیرخشکم بدم ولی کولیک شدید داره ۲ماهشه منم هیچی ندادم فقط شربت ینی ...

کولیک از دو ماهگی به بعد شروع میشه و برمیگرده به آرامش یا استرش داشتن مادر در دوران بارداری 

ببین من دادم به این کوجیکه دردشو سریع آروم کرد 

میخوای وقتی شکمش پر بود یک بار امتحان کن شاید آرومش کرد بازم خودت میدونی