2777
2789

مثلا من حفظیاتم خوبه استعداده

نقاشی کشیدن و هنرم استعداده 

راحت زبانای خارجی یاد میگیرم اینم استعداده 

ولی تو ریاضی حتما باید معلم بالاسری باشه یه چیزی رو حل کنم

یعتی استعداد ندارم؟  با تمرین درست میشه آیا چون میخوام مهندسی بخونم خیلی علاقه دارم به مهندسی و ریاضی ولی خنگ میزنم تو ریاضی

من خودم هیچ وقت نتونستم ریاضی بخونم و همیشه تقلب کردم

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

به هر رشته‌ای وارد بشی، هنر یا ریاضی فرق نداره. تا حدی استعداد مهمه (بخصوص برای شروع) و بخش خیلی خیلی زیادی تلاش و مهارت. استعداد کلا بنظر من اهمیت زیادی نداره، و خودمم هنر میخونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استعداده قطعا چون من هرچی طول عمرم زور زدم از ریاضی و اعداد و ارقام مسخره و چرت و پرتش سر در بیارم نتونستم😂😂😂

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

استعداد یه کم باشه کافیه ، بقیه ش علاقه ست و پشتکار زیاد.

ریاضی هم که فقط و فقط تمرین زیاد راه حلشه. علاقه هم داشته باشی از تمرینش خسته نمیشی 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

استعداده قطعا چون من هرچی طول عمرم زور زدم از ریاضی و اعداد و ارقام مسخره و چرت و پرتش سر در بیارم ن ...

منم همینطور دارم خودمو پاره میکنم ولی باید ده بار بهم توضیح بدن 🤣

استعداده قطعا چون من هرچی طول عمرم زور زدم از ریاضی و اعداد و ارقام مسخره و چرت و پرتش سر در بیارم ن ...

علاقه نداشتی ، هرررر چیزی رو با علاقه نگاه کنی و تمرین کنی لذت ببری ازش، شک نکن میره تو مغز آدم 😃

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ریاضی خیلی خر است ببخشید😂😂

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

علاقه نداشتی ، هرررر چیزی رو با علاقه نگاه کنی و تمرین کنی لذت ببری ازش، شک نکن میره تو مغز آدم 😃

بخداد استعداده که علاقه میاره😂😂

اونی که بهت توضیح میده جوری توضیح نمیده که قشننننگ درک کنی که چرا مثلا فلان فرمول اینجوریه یا چرا فلان مسأله یا معادله اینجور حل میشه ، باید درکش کنی.

بخداد استعداده که علاقه میاره😂😂

استعداد فقط یه ذره موثره به خدا.

اونی که بهت توضیح میده جوری توضیح نمیده که قشننننگ درک کنی که چرا مثلا فلان فرمول اینجوریه یا چرا فل ...

باید بری توی عمق مطلب 😃

خیلی دوست دارم ریاضی رو ولی تو همه بخشاش خنگم به جز جبر

نیستی 

فقط باید کسی برات توضیح بده که راحت درک کنی