2777
2789

نیت بکن سه بار سوره اخلاص بخون تا بگیرم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم

نیتت چیه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نمیتونم بگم عزیزم خوب اومد یا نه؟

استخاره با آیه‌ی «وَالْعَصْرِ» از سوره‌ی «العصر» آمده که ترجمه‌اش این است:  
«قسم به زمان (عصر)»

در تفسیرها، «عصر» به معانی مختلفی تعبیر شده:
- برخی آن را به زمان ظهور اسلام یا عصر پیامبر (ص) تعبیر کرده‌اند.
- برخی دیگر آن را به کل زمان یا عصر انسان‌ها معنا کرده‌اند.
- در عرفان و اخلاق، «عصر» نماد گذر زمان و اهمیت استفاده درست از عمر است.

در ادامه‌ی سوره آمده:
> إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ  
> إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ...

یعنی:  
همه‌ی انسان‌ها در زیان‌اند، مگر کسانی که ایمان آورده‌اند، کار نیک کرده‌اند، یکدیگر را به حق و صبر سفارش کرده‌اند.

🔮 تعبیر استخاره با این آیه می‌تواند این باشد:
- اگر نیتت با ایمان، نیکی، و صبر همراه باشد، نتیجه‌اش خوب است.
- اگر از روی عجله، بی‌توجهی یا سود شخصی باشد، ممکن است زیان‌بار باشد.

اگر نیت بگی دقیق تر معنیش میگم