2777
2789
عنوان

خسته شدم افسردگی گرفتم

99 بازدید | 12 پست

خیلی وقته دیگه نخندیدم 

همش شبانه روز میگم کاش بمیرم

همه میگن عسل که همیشه شوخی میکرد همیشه میخندید دیگه مث قبل نی الان خیلی شکسته شده😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه اتفاقی باعثش شده؟ چند سالته؟

۲۳ یه دهه هشتادیم ،عوض شدن آدمای اطراف اینکه دیگه دوستام نزدیکم نیستن یه مشت آدمای بدرد نخور دورمن تو سرکارم دیگه حالم ازشون بهم میخوره نمیتونمم انتقالی بگیرم

تمام دوستام رفتن خارج

منم انقدرررردلم میخواد یه سفرتنهایی شمال برم گوشی کناربزارم فقط طبیعت ‌سکوت وتنهایی حیف که اجازشوندا ...

ارههههه منممممم از شهری که زندگی می‌کنم تهرانننن متنفرم مسافرت میرم اصن دلم نمیخواد برگردم چون مشکلاتم همش تو این شهره کثیفه

۲۳ یه دهه هشتادیم ،عوض شدن آدمای اطراف اینکه دیگه دوستام نزدیکم نیستن یه مشت آدمای بدرد نخور دورمن ت ...

عزیزم خیلی زود برای سنت که کم بیاری. 

حال دلتو خوب کن. حال دلت خوب باشه محیط اطراف کمتر آزارات میده. ببین حال دلت با چی خوب میشه..‌ 

کم نیار دختر سنی نداری 

مشکلات زندگی آدمای سرکارم مدیرعامل سرکارخانم همکارای بدی دارم که حالم بهم میخوره ازشونمن تمام دوستام ...

درکت میکنمم منم تو دانشگاه همین شرایطو دارم 

تنهایی با خودت وقت بگذرون کارایی که دوس داری رو انجام بده 

واسه خودت خرج کن گور بابای بقیه یا اگه میتونی شغلتو عوض کن 

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.