2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو چه وضعی هستی؟حتم دارم بدتر ار من نیستی

چندین سال با ی نفر بودم ادعای دوست داشتنش باعث حسودی همه اطرافیانم شده بود انصافا هم چندین سال کم نذاشت تا وقتی به جایی رسید ماشین شغل و.. به خانوادش گفت و اونا مخالفت کردن حتی سعی نکرد باز بگه تلاش کنه و.. منو حذف کرد چند سال بعد جدایی هم بازم باهم صحبت میکردیم فکر میکردم درست میشه 

عقد کرد دقیقا رویاهای منو با یکی دیگه زندگی کرد 

کنکوری ام دوسال دویدم تا لب مرز قبولی رفتم با اختلاف 1 نفر رد شدم 

افسردم همش خونم درس میخونم الانم که بعد دیدن عکس عقد اون تموم تمرکزم رفته از خودم متنفرم از شانس نداشتم متنفرم از قلبم از احساسم از همه چی متنفرم

چندین سال با ی نفر بودم ادعای دوست داشتنش باعث حسودی همه اطرافیانم شده بود انصافا هم چندین سال کم نذ ...

باور کن تمام این چیزایی که گفتی در برابر سن جوانی که داری پدر و مادری که داری و مدیریت میکنن زندگیت و هیچی نیست اگر جای من بودی خودکشی میکردی 

باور کن تمام این چیزایی که گفتی در برابر سن جوانی که داری پدر و مادری که داری و مدیریت میکنن زندگیت ...

خب حالا شما بگو 

من واقعا سر این شخص عذاب کشیدم نمیتونم اندازه غمی که تحمل کردمو بگم همین رو بگم که گاهی از زور فشار پام فلج میشه و نمیتونم حرکت کنم

خب حالا شما بگو من واقعا سر این شخص عذاب کشیدم نمیتونم اندازه غمی که تحمل کردمو بگم همین رو بگم که گ ...

منم همینم یه اشغالی دعا میکنه برای من و دوست پسرم خیلی صبر کردم اما دیگه فقط یه دعانویس میخام باعث مرگش بشه

منم همینم یه اشغالی دعا میکنه برای من و دوست پسرم خیلی صبر کردم اما دیگه فقط یه دعانویس میخام باعث م ...

نمیدونم مامان منم میگه توروجادو کردن ولی باورم نمیشه یکی بخواد بره پول بده ک دیگران زندگیشون خراب شه

خب حالا شما بگو من واقعا سر این شخص عذاب کشیدم نمیتونم اندازه غمی که تحمل کردمو بگم همین رو بگم که گ ...

ی پسر بچه ننه ترسو 

ک عشقش رو بخاطر حرف ننه باباش ول میکنه

همون بهتر ک بره پی کارش

از اینا مرد زندگی در نمیاد 

باور کن 

خدا دوست داشته