2777
2789
عنوان

بعضی پسرا خیلی اوبی شدن😐💩

428 بازدید | 50 پست

طرف تاپیک زده خواستگارش ک بله بهش داده و باهاش عقد کرده گفته بهت خرجی نمیده😐بهش گفته فقط محبت کلامی میکنم خرجی نمیدم حتی براش ب جا طلا یه چیز بدل گرفتن مجبورش کردن ک مراسم خاصی نگیره هم پسره هم خانوادش

با این شرایط چی میکشین ک میرین زن میگیرن 

یه ذره انرژی مردونه و غیرت تو وجود یه سریا نیس خودشون پرنسس هستن دنبال زن میکردن احمقااا😐😐😐😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای دقیقا ما یه فامیل داریم طرف دکتره پولدارترین خانواده تک فرزند یکی اومد خواستگاریش ول علاف بی پول بی کار بد قیافه لول پایین تازه خانواده پسره منت میزاشتن سرش 🫤🫤🫤

وای دقیقا ما یه فامیل داریم طرف دکتره پولدارترین خانواده تک فرزند یکی اومد خواستگاریش ول علاف بی پول ...

همینه دیگ همش این تخمیا و اونایی ک ازت پایین ترن منت میزارن سرت و خودشونو دسته بالا میگیرن نباید ب کم قانع شد

وای دقیقا ما یه فامیل داریم طرف دکتره پولدارترین خانواده تک فرزند یکی اومد خواستگاریش ول علاف بی پول ...

مشکل از بعضی از خانواده هاست که اینجور افراد به ظاهر خواستگار رو راه میدن تو خونه شون اینجوری میشه که هر بی لولی جرأت خواستگاری داشته باشه 

باشعور بودن ادمای لول بالا باعث میشه پاپتی ها خودشون ادم حساب کنن ،نباید اصلا راه میدادن وقتی در حدشون نیست