2777
2789

پسر من ۹ماهشه ۷کیلوئه.دوماهه استپ وزنی کرده خساسیت به لاکتوز داره یکم سوجذب گذفته

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدش خوبه.وزن تولدش چند بوده؟

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
پسر من ۹ماهشه ۷کیلوئه.دوماهه استپ وزنی کرده خساسیت به لاکتوز داره یکم سوجذب گذفته

حالا تو خوبه دلیلش میدونی 

چطور مطمعنی از اینه 

علامت هاش چیها بودن 

حالا تو خوبه دلیلش میدونی چطور مطمعنی از اینه علامت هاش چیها بودن

من بچم از دو هفتگی اسهال خلطی داشت.دفعش روزی ۱۰بار بود.زخم پوشک داشت.وزنگیریش تا سه ماهگی عالی بود.سه ماهگیش ۶۵۰۰بود واسه همین دکترا میگفتن چیزی نیست.از همون دوهفتگی رژیم حساسیت به پروتئین گاوی گرفتم ولی خوب نمیشد.شیرمم کم بود کنارش شیرخشک اچ آ میدادم.سه ماهگی دکتر گوارش گقت نه باید پپتی بدی رژیمتم سخت تر کنی.تا ۴ماهگی همینجور بود ولی بهتر نشد که بدتر شد.اخرسر با دکتر مقدادی انلاین ویزیت گرفتم ازمایش نوشت جوابشو دید گفت عدم تحمل لاکتوز داره.شیر خودمو با قطره ایزی کول گفت بدم با شیرخشک ال اف.ولی دیگه بچم بخاطر اسهال مزمن سوجذب گرفته.الان دکتر گفته باید شیرخودمو قطع کنم تا بدتر نشده ولی واقا سخته خیلی سخت دلم نمیاد

میخوردم دیگ ن اونم خونگی ن بیرونی همون مواد مفید مثل قارچ گوشت

فست فود نوشابه دلستر چیپس و پفک مصر کلا نخور دیگه تا شیر خوب باکیفیت تری داشته باشی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم