متأسفانه تا دورهی حالت تهوع نگذره هیچ چیزی تأثیر چندانی نداره
فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅
راستی عزیزم دمیترون زیادی میگن بچه رو عقب افتاده میکنه بعد ی ماه فقط شب ها میخوردم بعدا نصف ولی تا شب زایمان خوردم وگرنه بالا می اوردم..اگه فقط اوق میزنی بالا نمیاری متوکلوپرامید ۱۰بخور ولی با این حال حتما دکتر برو
زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅
اوق زدن یعنی اوق خالی یعنی بالا نیاری این دمیترون ج نمیده.چلی حالت تهوعی ک بالا بیاری دمیترون ج بده اونم فقط از همون شرکت جلد نارنجی ک گقتم خیلی قوی هستن دمیترون ۴ .بیست تایی هستن یعنی عالین من سر دوتا بچه م فقط این مارک ج میداد