2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینی دکترت چی میگه

برا من هر دوازده ساعت یکی بود

اما هیچچ تأثیری نداشت

متأسفانه تا دوره‌ی حالت تهوع نگذره هیچ چیزی تأثیر چندانی نداره

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

باید ببینی دکترت چی میگهبرا من هر دوازده ساعت یکی بوداما هیچچ تأثیری نداشتمتأسفانه تا دوره‌ی حالت ته ...

چرا باید دکتر بگه . مگه منع مصرف داره؟

غایبان در روزهای سخت باید تا ابد غایب بمانند.

راستی عزیزم دمیترون زیادی میگن بچه رو عقب افتاده میکنه بعد ی ماه فقط شب ها میخوردم بعدا نصف ولی تا شب زایمان خوردم وگرنه بالا می اوردم..اگه فقط اوق میزنی بالا نمیاری متوکلوپرامید ۱۰بخور ولی با این حال حتما دکتر برو 

چرا باید دکتر بگه . مگه منع مصرف داره؟

آره عزیزم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

راستی عزیزم دمیترون زیادی میگن بچه رو عقب افتاده میکنه بعد ی ماه فقط شب ها میخوردم بعدا نصف ولی تا ش ...

ادق نمیزنم تهوع دارم

غایبان در روزهای سخت باید تا ابد غایب بمانند.

ادق نمیزنم تهوع دارم

اوق زدن یعنی اوق خالی یعنی بالا نیاری این دمیترون ج نمیده.چلی حالت تهوعی ک بالا بیاری دمیترون ج بده اونم فقط از همون شرکت جلد نارنجی ک گقتم خیلی قوی هستن دمیترون ۴ .بیست تایی هستن یعنی عالین من سر دوتا بچه م فقط این مارک ج میداد