2777
2789
عنوان

چطوری پولو پس بگیرم چی بگم

291 بازدید | 24 پست

بچه م جای ثبت نام کردم پشیمون شدم ی هفته بیشتر نرفت مهد. چطور بگم بر گردانید.گفتم ک پشیمون شدم شرایطش نیست و فلان .اونم خوب برخورد کرد و گفت کلاس های دیگه هم داریم و اصلا از پول ثبت نام صحبت نکرد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول گرفتن دیگ راحت نیستزورشون میاد عجیب

من رودروایسی هم دارم .بگم اگه امکانش هست هزینه و پس بدید   و درصدی کم کنید هزینه این چند روز؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
همه جا بگی پس میدن منم بچمو بردم خوشم نیومد بعد هفت هشت روز انصراف دادم بقیه پولمو چند روز بعدش زدن. ...

خب اصلا اسم پول نمیاره شماره کارتم نمیگه بده شما خودت گفتی؟؟؟

با اجازه اسی عزیزمممم

بچه ها هر کسی بلو بانک نداره این کد رو بزنه پول منم مال خودش براش میزنم چون اصلااا اصلاا برا مولش این کد رو نمیدونم اگ اوکی کردید شناره کارتتون رو برام بفرستید ۵۰ تومن میاد حساب شما ۵۰ تومنم برای من ک من اونم میزنم برای هر کسی کدمو بزنه ینی بشه ۱۰۰ تومن

بعدم رایگان حساب باز میکنید و کارتشو تحویل میگیرید و خدمات خیلی خوبیم داره و ظاهر خیلیییی خوشگلیم دارهه

من فقط و فقط مشکیشو مبخوااامممم

لطفا کمکم کنید کدم QKN57I

خیلی راحت بگو هزینه ای که پرداخت کردم بی زحمت عودت بدین یا بگو خیلی ممنون کلاس دیگه مد نظرم نیست ...

گفتم چ کلاسی هست گفت مناسب سن بچه شما فعلا نداریم تا بعدا خبرتون میدم .چطور بگم پولو برگردون خیلی سختمه

اگ رودروایسی داری بگو ببخشید فقط هزینه یه هفته رو درصدی حساب میکنید؟یعنی اینکه پولمو بده

انگار اینجور مناسب تره .بگم چقدر واریز کردم آخه به ادمینش فیش زدم

گفتم چ کلاسی هست گفت مناسب سن بچه شما فعلا نداریم تا بعدا خبرتون میدم .چطور بگم پولو برگردون خیلی سخ ...

تو این شرایط اقتصادی روم نمیشه و فلان و.‌‌... نداریم

بی تعارف بگو لطفا هزینه رو برگشت میدین برام؟ ببین در جوابت چجور اون بگه ک خودت دهنت وا بمونه

من رودروایسی هم دارم .بگم اگه امکانش هست هزینه و پس بدید و درصدی کم کنید هزینه این چند روز؟

رودربایستی نمیخواد  قراردادی که موقع ثبت نام امضا کردین توش نوشته که بستگی داره کی انصراف بدین چند درصد از پولتون کم میشه

الان تازه اولشه کمتره  

طبق قراردار رفتار میکنن! مدرسهعیرانتفاعیه؟

ن

گفتم چ کلاسی هست گفت مناسب سن بچه شما فعلا نداریم تا بعدا خبرتون میدم .چطور بگم پولو برگردون خیلی سخ ...

بابا سخت چی بگو پولو برام بزن دیگه    نمیخوای قرض کنی که پول خودته