2777
2789

۳۴سالمه چندماهی ازدواج کردم بعد ۴ سال عقدونامزدی خلاصه بگم که مشکلات وچالشای زیادی روپشت سرگذاشتم خب بعد چندسال جنگ ودعوا چندسال پیش مادرو پدرم از هم جداشدن من وبرادر کوچیکترم بامادرم زندگی روپشت سرگذاشتیم اما خیلی سختی کشیدیم از این شانس خوبم بعدازعقدم هر چی طلا داشتم دزد زد بهشون خب بهرحال طلاها خونه مابود خیلی برای من و خانوادم گرون تموم شد حالا قبل ازاینکه مشکل روحی  خودمو بگم ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید دزد طلاهام توی دادگاه محکوم بشه مظنون پرونده ما همسایمون بود خلاصه بریم ادامه ماجرا بعداز اون دزدی تاچندماه من و خانوادم تو شک بودیم حال بدی زیادی کشیدیم وهمچنان ادامه دار قرارمون براین بود تا یکسال اول بچه نباشه الان ۶ الی ۷ ماه دیگه میشه یکسال و دیگه باید اقدام کنم به بارداری خودمم بچه دوست دارم ولی حال روحیم خراب تواین چندما شاید ۳ الی ۴ بار بیرون رفتم نه  حوصله دکتر دارم نه حوصله خرید دارم نه حوصله کسی رو بنظر شما اینطوری احتمال افسردگی بعد زایمان هست؟اصلا باید کجا برم روانشناس یا روانپزشک یا چی؟؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

بله احتمال اینکه حالت بدتر بشه و افسرده تر بشی خیلیه چون تو حالت عادیش تو بارداری کلی هورمون ها بهم میریزه اصلا تا وضعیت روحیت خوب نشده اقدام نکن

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله احتمال اینکه حالت بدتر بشه و افسرده تر بشی خیلیه چون تو حالت عادیش تو بارداری کلی هورمون ها بهم ...

خب شوهرم ول نمیکنه حتی دعوا راه میندازه میگه من پیر شدم کسی بابام صدا نزد.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
خب شوهرم ول نمیکنه حتی دعوا راه میندازه میگه من پیر شدم کسی بابام صدا نزد.

برو پیش مشاور اول حالت اوکی بشه، چند ماه اینور اونو  دیر نمیشه

برو پیش مشاور اول حالت اوکی بشه، چند ماه اینور اونو دیر نمیشه

آره حتما باید برم دلم میخواد همیشه خونه بمونم از روتخت بزور بلندمیشم 😭

وا میخواست زودتر ازدواج کنه

باخودم همسنه ۶ماه ازم بزرگتره مدام ته دلمو خالی میکنه که اگه هی عقب بندازی دیگه بچت نمیشه وازاین حرفا.

عزیزم دوتایی برید روانشناس خیلی کمکتون میکنه

اون که خودشو عقل کل میدونه ولی خودم حتمابایدبرم.

آره حتما باید برم دلم میخواد همیشه خونه بمونم از روتخت بزور بلندمیشم 😭

افسرده هستی درست میشه، من که مشکلی نداشتم اوایل بارداری به خاطر بهم ریختن هورمون ها افسردگی و اضطراب گرفتم خیلی سخت بود، چون تجربه دارم میگم حتما اول افسردگیتو درمان کن

بگو نشو تو که بچه میخواستی باید زودتر زن میگرفتی

خب هیچی دیگه تا ی جنگ اعصاب راه بندازه دیگه حوصله سرو صدای اینو ندارم هر چی میگه میگم باشه حق باتوئه.