2777
2789
عنوان

چرا همه با خانواد من بدن

101 بازدید | 11 پست

نه اینکه دشمنی علنی باشه نه ولی با دلشون نیستن برا عروسی همه بهترین شاباشو دادیم کمکشون بودم هر وقت رفتیم خونه هاشون کلی سوغاتی بردیم چه عمه چه خاله هرکدوم خونه نداشتن چن سال با ما زندگی کردن  و خرجشون با ما بود بدون اجاره و اینا ولی هیچ وقت مارو نمیخان پاش برسه مثل یه غریبه بی احترامی میکنن و بدون قید میرن هیچ وقت بی احترامی نکردیم نظربه اضافی ندادیم نه خودم نه مامان بابام حرف نبردیم بیاریم همیشه هم دعوتشون کردیم بهترین پذیرایی نمیفهمم چرا یک نفر بین کل این فامیل با ما خوب نیست شما نزدیک ۱۰۰ نفر حساب کن یکیشون چشم دیدن مارو ندارن یکیشون با خوشحالی به ما نگاه نمیکنن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد خوبین ، مثه خانواده مااگتنها مشکل همینهسرد باشین یه مدت ببینین چجور احترام میزارن

با یک سریا سرد شدیم اما بازم تغییری نمیکنه تازه میرن بدتر پشتمون میگن اره حسودی مارو میکنن

نماز هاتون رو اول وقت بخونید و سعی کنید خانوادگی و باهم شب قبل خواب ، سوره ی واقعه رو بخونید ، نهایت ...

مامان و بابام همیشه نماز سر وقت میخونن و همیشه قران و دعا میخونن بابام که همیشه میخونده

امیدوارم جواب بده ممنون

با یک سریا سرد شدیم اما بازم تغییری نمیکنه تازه میرن بدتر پشتمون میگن اره حسودی مارو میکنن

قلب من پر از تنفر شد ولی وقتی قطع ارتباط کردم 

آرامش دارم 

خودم و خدام تنهاییم🥲❤️

🤍
قلب من پر از تنفر شد ولی وقتی قطع ارتباط کردم آرامش دارم خودم و خدام تنهاییم🥲❤️

منم وقتی نیستن ارومم الانم اومدم شهر دیگه خدا میدونه چقدر راحتم ولی وقتی میخام برم اونجا تن و بدنم میلرزه

منم وقتی نیستن ارومم الانم اومدم شهر دیگه خدا میدونه چقدر راحتم ولی وقتی میخام برم اونجا تن و بدنم م ...

ازدواج کن راه دور کسی که نزدیک فامیلات نباشی اونوقت آرامشت ابدی‌ میشه

🤍
سوره واقعه چه تاثیری داره؟

تبلیغات رسانه اینجوریه که ظاهر رو بُلو میده 

ولی اینجور چیزا از این نوع نیست 

باید عمل کنید 

اونوقت در عمل تغییرات عجیب شو در زندگی تون حس خواهید کرد