2777
2789
عنوان

بچم مثل چسب میچسبه بهم

217 بازدید | 10 پست

۳ سالشه یک ثانیه هم ازم جدا نمیشه. حتی نمیتونم یه حموم یا دسشویی برم میاد پشت در جیغ و داد میکنه سرشو میکوبونه به در. کلی اسباب بازی براش خریدم نهایت ۵ دقیقه بازی کنه باز میاد آویزون میشه از من😭 

وقتی جایی باشه که من نباشم اوکیه ولی کافیه منو ببینه شروع میکنه نق زدن و جیغ. ارزومه یک دقیقه با ارامش دراز بکشم سریع میاد میفته روم با همجام ور میره. گاهی واقعا عصبی میشم دلم میخواد پنج دقیقه تنها باشم حریم خصوصی داشته باشم همجا پشت سرم میاد. میخوام غذا درست کنم یا ظرف بشورم میاد پامو میگیره جیغ میزنه بغلم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

راه حل داره اما صبوری میخواد

اگه اضطراب جدایی درمان نشه ،مثل من باید کلاس اول کنار پنجره ی کلاس وایسی🫠☝️

فقط اینو بگم ک با تنبیه و تهدید شاید به ظاهر بهتر بشه 

اما این اضطراب تا همیشه با بچه میمونه!!!

پس راه حل درست رو برو 

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
راه حلش چیه

داشتم مینوشتم ک

حتما باید با متخصص این کار پیش بری

یعنی روانشناس

اگه هزینه ها سنگینه

برو ایتا 

کانال استاد میریان 

دوره ی اضطراب جدایی رو شرکت کن

خیلی راهنماییت میکنن گلی

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

زیادیش نرمال نیس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من دخترم تا زیر یکسال اینجوری بود بعد خود شد 

ولی خواهرم نزدیک ۲ سالشه حتی غذا خوردنی باید بغل مامانم‌باشه

دستشویی و حموم که اصلا نمیزاره بره

خیلی اذیت میکنه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

به هیچ عنوان دعواش نکن و از خودت نرون . بیشتر باهاش بازی کن . این جور بچه ها این کارارو واسه جلب توجه میکنن و احساس امنیت .

دختر منم تا دوسالگی همین بود حتی نمی اشت ظرف بشورم . موقع ظرف شستن آوردم پیشم اونم آب بازی کرد یه مدت موقع غذا پختن کنارم می نشست و با قاشق و... بازی می کرد تا اینکه کم کم خودش خسته شد و ول کرد .

نباید بچه احساس کنه داری از خودت می رونی با بازی و قصه سعی کن بفهمه وقتی کار داری اون باید چکار کنه