2777
2789

سقوط ایرانی

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیلم پیشنهادی👇
سینمایی:
1. میان ستاره‌ای (آمریکایی.علمی-تخیلی)
2. دفترچه یادداشت (آمریکایی.عاشقانه)
3. جایی که خرچنگ‌ها آواز می‌خوانند (آمریکایی.درام.معمایی)
4. جعبه پرنده (آمریکایی.تخیلی.ترسناک)
5. کودا (آمریکایی.کمدی.درام)
6. خالق (آمریکایی.علمی تخیلی.اکشن)
7. زندگی (آمریکایی.فضایی.تخیلی)
8. جاذبه (آمریکایی.علمی تخیلی.فضایی)
9. نقشه فرار ۱و۲و۳ (آمریکایی.فرار از زندان.هیجانی.اکشن)
10. دره (آمریکایی.اکشن.هیجانی)
11. سراب (اسپانیا.درام.معمایی)
12.دریای سوزان (نروژ.فاجعه ای.درام،
13. تونل (کره‌ای.درام.دلهره‌آور)
14. فرود اضطراری (کره‌ای.دلهره‌آور.درام.هیجانی)
15. فرار (کره‌ای.درام.هیجانی)
16. دختر قرن بیست و یکم (کره‌ای.عاشقانه.درام)

📺 سریال‌ها

1. From (ترسناک.درام.آمریکایی)
2. بانشی (اکشن.درام.آمریکایی.صحنه‌دار)
3. گابلین (عاشقانه.درام.تخیلی.کره‌ای)
4. سقوط روی تو (عاشقانه.درام.کره‌ای.روابط دو کره)
5. نسل خورشید (عاشقانه.درام.اکشن.کره‌ای)
6. بازی مرگ (کره‌ای.فانتزی.تناسخ.انگیزشی)
7. عشق بی‌پروا (عاشقانه.درام.کره‌ای)
8. گل برفی (کره‌ای.عاشقانه.روابط بین دو کره)
9. دانشمند شبگرد (کره‌ای.عاشقانه.خون‌آشام.تاریخی)

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

سریال خوب و متفاوت ایرانی 

قورباغه

اکتور

افعی تهران

سینمایی ایرانی👇

زیر سقف دودی

شنای پروانه

در خونگاه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…