2777
2789

یه خوبی و یه بدی که داره اینه که ادما هر چقدر خودشونو سانسور کنن یه جایی ، با یه نظر ، با یه لایک ، با یه تایید ، نشون میدن چه افکاری رو قایم میکنن

حالا یه عده هم میگن چیزی که تو فضای مجازی شیر میشه رو باید نظر داد

بله درسته 

ولی بحث سر اینه که اصلا گیریم درست باشه این حرف ، موضوع اینه نظراتی که مردم میدن چقدر وحشتناکه یعنی هر چی از دهنشون دربیاد میگن ، فکر کنید اگه این ادما تو یه دنیای ازادتری زندگی میکردن چه کارها که نمیکردن 

یه وقتایی عکس یه ادمو میبینم که حالا یه ایراد ظاهری داره ، مثلا عمل جراحیش بد شده رو صورتش ، یعنی ملت تمااااام عقده هاشونو خالی میکنن ، من اصلا دلیلی نمیبینم که یکی بخواد به یه ادمی ک نمیشناسه فحش بده مسخره کنه ، جز اینکه به شدت بیمار باشه و این بیمارها همون ادمایی ان که با نقاب دارن تو جامعه زندگی میکنن 

سالهاست دارم میبینم وقتی یه پست از کشته شدن یه دختر به اسم غیرت جایی گذاشته میشه ۹۹٪ ادما دارن تایید میکنن ، میگن درود به غیرتش و فلان ، بعد میپرسن چرا دوست پسر نداشتی تاحالا با ۲۶ سال سن ، چرا رفیق صمیمی نداری ، چون ادما اینطورین 

انقدر ادم با روان سالم کم شده که ادم واقعا یه وقتایی میترسه از زندگی کردن تو این جامعه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خوبیش اینه ک میفهمی هنوزم توکشورت ادم های اصیل هستن بدیش دقیقا برعکسشه😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سیاه نمایی هم نکن دیگه.۹۹ درصد موافق بودن.امار گرفتی از کل کشور؟ولی اینکه فضای مجازی به راحتی ی ...

نیاز به امار نداره چیزی که چشم داره میبینه رو چرا امار بگیرم 

یه پست از یه ادمی که زیبایی چندانی نداره یا کشته شدن یه زن باشه رو کامتااشو بخونی میبینی وضعیتیه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند