2777
2789

من دهه هشتادیم مامانم دهه پنجاهی نمیدونم واسه اینه یا چی

هربار میام بهش امیدوار بشم یه گندی میزنه

نه به وضع مالی طرف نگاه میکنه نه به تحصیلاتش نه به سنش صرفا از نظرش همه باید ازدواج کنن دیگه اینم که آدم محترمی به نظر میرسه پس تمومه

زنگ زده میگه پسر همسایه مورد خوبیه همس و سالت هم هست چون خواستگار قبلی ۱۴ سال بزرگتر بود و سر همین بحثمون شد

من ۱۹ سالمه خب من بچه‌ام پسره هم بچه‌اس

درس که فکر نکنم خونده باشه تو افق کوروش کار میکنه وای دلم‌ میخواد گریه کنم

میگه خونه که خودمون میدیم بهتون خدا روزی رسونه

بهش گفتم تو واقعا مغز داری تو سرت؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه خودشون میدن؟ یعنی فقط منتظرن تو یه شوهر داشته باشی به آرزشونو برسن؟😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

باز خوبه خودت عاقلی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خونه خودشون میدن؟ یعنی فقط منتظرن تو یه شوهر داشته باشی به آرزشونو برسن؟😐

از همین میسوزم بخدا من خواستگار هم دارم اینجوری نیست از همین رفتارش میسوزم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بقیه مامان دارن ماهم مامان داریم!!!!!!!

نشستم دارم گریه میکنم

واقعا خسته شدم از این رفتارهاش

بهشون بگو با یه مشاور ازدواج صحبت کردم گفته اگه با پسر پایین تر از خودت توی این دوره زمونه ازدواج کنی پر رو شدنش تضمینیه 

میخوای خودت و چند نسل بعدتو بدبخت کنی بسم الله

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ازدواج ۲۵ به بالا. بگو نه کلا نمیخوام ازدواج کنم کیس واسه‌ من پیدا نکن.

گفتم‌ کیه که گوش کنه

سمت ما هم دخترا تو سن کم ازدواج کردن اینم تاثیرگذاره

بهشون بگو با یه مشاور ازدواج صحبت کردم گفته اگه با پسر پایین تر از خودت توی این دوره زمونه ازدواج کن ...

نه اصلا بحثم این نیست اینو رد میکنم تموم میشه کسی نمیتونه مجبورم کنه

از این رفتارش از این حرفاش دیگه داره حالم بهم میخوره

از همین میسوزم بخدا من خواستگار هم دارم اینجوری نیست از همین رفتارش میسوزم

نمیدونم چرا بعضیا لنگ دومادن میخوان دخترشونو بدبخت کنن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نه اصلا بحثم این نیست اینو رد میکنم تموم میشه کسی نمیتونه مجبورم کنهاز این رفتارش از این حرفاش دیگه ...

تنها نیستی عزیزم

مامان منم اینجوری هست گاهی خاله هامم به پکیجش اضافه میشن😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿