2777
2789

واقعیتش اینکه بعد عقد قرار بود فرداش بیان شهرمون حضوری تبریک بگم (به نظرم باید زنگ میزدم)

ولی خب فعلا فرصت نشده بیان خونه مامانم

الان از داداشم شنیدم زنداداشم ناراحت شده زنگ زدم 

برنداشت حالا نمیدون عمدی بود یا واقعا دستش بند

الان بهش پیام بدم 

چی بگم 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجببب بيان حضوري تبريك بگم🤣

آره فکر میکنم حق داره ناراحت بشه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

حتما زنگ بزن من ی خواهر شوهرم دارم تو غم و مریضی از شهر دور هوامونو داره همگی دوسش داریم ی خواهر شوهرم دارم نزدیک خونمه ولی انگار نه انگار بی احساسه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ولی درستش این بود بعد عقد تماس میگرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خب الان راه حل میخوام 

گفتن اینکه اشتباه کردم خودمم میدونم 

زحمت تایپشو نکشید

من کی گفتم زنگ میزدم 

خب بخون

حتما زنگ بزن من ی خواهر شوهرم دارم تو غم و مریضی از شهر دور هوامونو داره همگی دوسش داریم ی خواهر شوه ...

خب جواب نداد الان چیکار کنم 

دوست ندارم ازم ناراحت شه

خب جواب نداد الان چیکار کنم دوست ندارم ازم ناراحت شه

شاید دستش بند بوده گلم 

هدیه برا عقد نگرقتی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوباره زنگ بزن اگه جواب نداد یه کم صب کن بعد زنگ بزن به داداشت گوشی رو بده بهش

یعنی ۳ بار زنگ بزنم 

اینجوری که کوچیک میشم 

پیام بدم بهتر نیس

چرا شما نرفتین؟ 

بهتر بود تماس بگیری دیگه برادر کسی نیست که وایسی هروقت دیدیش تبریک بگی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )