2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ی ۱۷ماهه با ی کلاس اولی دارم شیر خودمو میدم..خسته ک چ عرض کنم..تازه ۱۰روز پریودم عقب افتاده رابطه محافظت شده هم داشتم .شوهرم نمیزاره برم ازمایش بدم یا بی بی چک بزنم میگه میترسم باردار باشی خخخخ..قبلا هم سابقه عقب انداختن در حد ۵روز داشتم تو شیردهی یا جلو انداختن در حد ۵روز ولی ده روز رو ن..فقط این ماه عفونت شدید کردم..اینقد ذهنم مشغوله سختی بچه ها یادم رفت..حالا فردا برم ازمایش بدم

من ی ۱۷ماهه با ی کلاس اولی دارم شیر خودمو میدم..خسته ک چ عرض کنم..تازه ۱۰روز پریودم عقب افتاده رابطه ...

خود شیردهی هم خیلی انرژی میگیره . من دیگه انرژی گذشته رو ندارم که به تمام کارها برسم

خود شیردهی هم خیلی انرژی میگیره . من دیگه انرژی گذشته رو ندارم که به تمام کارها برسم

یه بچه داری؟ 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

چیکارش کنم . همش گریه میکنه

بغل کن راه ببر اب بده یا اگه شیر میدی هر دفعه مدت زمان کمتری بده تا کم کم از یادش برهرمت اولی رو اینجوری گرفتم از عادت با شیر خوابیدن. بغل میکردم راه میبردم قصه میگفتم تا خوابش ببره البته یک و نیم ساله بود 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

برا من کمتره چون عادت کرده رو سینه بخابه . هرکاریشم کنم درست نمیشه

این عادت رو نهایتا بعد از یک سالگی از سرش بندازید یه مدل دیگه بخوابونید تا موقع از شیر گرفتن وقت خواب دیگه اذیت نباشه 

من ی ۱۷ماهه با ی کلاس اولی دارم شیر خودمو میدم..خسته ک چ عرض کنم..تازه ۱۰روز پریودم عقب افتاده رابطه ...

وای قلبم درد گرفت . برو ازمایش بده خیالت راحت شه ان شالله که منفیه . 

بستگی به بچه داره من بچه اولم همینطور بود که کل تایم روز شیر میخواست حتی نزدیکای دو سالگیش بدترم شده بود تا میدید من نشستم رو زمین میومد شیر میخواست دیگه اخرا گریه میکردم الکی کلی راه میرفتم نمینشستم که نیاد شیر بخواد اما دومی اینجوری نیست . اشتهای غذا و میوه خوردنش بهتره و کمتر شیر میخوره راحتترم الان خداروشکر