2777
2789
عنوان

خوابم نمی بره

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 38 پست
تازه شوهر من کتک میزنه فحش پدرم ک مرده میده ب خودم فحش های ناجور میده دو بارش مادرش منو کتک زده بعدش ...

از همچین شوهری بچه نداشته باشی بهتره من خودم ناخواسته باردار شدم بعد فهمیدم معتاده الانم گفته ترک میکنم تاالانم به خاطر بچه دارم اخلاق گندشو تحمل میکنم ببینم ادم نمیشه طلاقمو میگیرم بچه راهم میگیرم ازش چون از وقتی مواد میکشه واقعا غیر قابل تحمل شده هر کاری میکنم گیر میده توفکر کن راه میرم گیرمیده چرا از اینجا رفتی چرا این کارو کردی چرا اون کارو کردی همیشه هم طلبکارههر بی احترامی فوش  هم به من هم به مادرم به خانوادم میکنه شما  چرا طلاق نمیگیری ؟خودتو بدبخت تر نکن با اوردن بچه 

قند روز های تلخ منی دخترم ❤👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همچین شوهری بچه نداشته باشی بهتره من خودم ناخواسته باردار شدم بعد فهمیدم معتاده الانم گفته ترک می ...

من پدر ندارم برادر ندارم خانواده ندارم هفت ماه رفتم خونه پدربزرگم‌ ک طلاق بگیرم مردای مسن اون کوچه بهم چشم بد داشتن و اذیت میشدم از طرفی خونه شوهر هم بده کتک فحش بی احترامی اذیت و ازار میبینم دوبار خودکشی کردم ناموفق بوده

من پدر ندارم برادر ندارم خانواده ندارم هفت ماه رفتم خونه پدربزرگم‌ ک طلاق بگیرم مردای مسن اون کوچه ب ...

برای همین دارن اذیتت میکنن میبینن کسی پشتت نیست چرا وقتی کتکت میزنه ازش شکایت نمیکنی باز چرا میخوای بچه بیاری اونم ببخشید از همچین شوهر وحشی اگه بچه بیاری وضعیتت ازاین بدتر میشه مثل من نمی دونی به فکر خودت باشی یا اون بچه معصوم 

برای همین دارن اذیتت میکنن میبینن کسی پشتت نیست چرا وقتی کتکت میزنه ازش شکایت نمیکنی باز چرا میخوای ...

من دو سه بار کتکم زد رفتم پزشک قانونی و مهریمو اجرا گذاشتم و خلاصه پاسگاه دادگاه رفتیم مادرشوهرم و‌خود شوهرم و اطرافیان میگن تو زن بی حیایی هستی رفتی دنبال شکایت از شوهرت یا میگن فلانی خیلی بیشرف و‌بی حیاس از شوهرش شکایت کرد بردش دادگاه یا میگن فلانی زن خوبیه شوهرش کتکش زد نرفت دادگاه مادرشوهرم ی بار اومد خونه موهامو کند سکوت کردم پارسال پاییز اومد تو کوچه موهامو کند منم با دوتا شهود مرد رفتم شکایت کردم و بعد چندماهی باز برگشتم ب زندگی ای کاش نمیومدم ولی زندگیم بدتر شد

من دو سه بار کتکم زد رفتم پزشک قانونی و مهریمو اجرا گذاشتم و خلاصه پاسگاه دادگاه رفتیم مادرشوهرم و‌خ ...

یعنی چی بی حیایی چرا نمیگن شوهرت بی غیرت که دست  رو زنش بلند میکنه وقتی کتک بخوری وهیچی نگی یعنی خیلی خوبی اشتباهت همین بوده که برگشتی باید تا تهش میرفتی وطلاقتو میگرفتی 

من دو سه بار کتکم زد رفتم پزشک قانونی و مهریمو اجرا گذاشتم و خلاصه پاسگاه دادگاه رفتیم مادرشوهرم و‌خ ...

اصلا چرا کتکت میزنه مشکلتون چیه شما هم که شرایط طلاق نداری زیاد سر به سر شوهرت نزار یه جوری هم پای مادر شوهرت و از زندگیت بکش  شاید شوهرت بهتر شد

اصلا چرا کتکت میزنه مشکلتون چیه شما هم که شرایط طلاق نداری زیاد سر به سر شوهرت نزار یه جوری هم پای م ...

ما خونه ای ک توش هستیم رو ب روشونه و هروز شوهرم مغازه کنار مادرشه دوتاشون مغازه دارن و نمیشه پا مادره رو برید