2777
2789
عنوان

میشه بیاین یه سوال دارم

204 بازدید | 32 پست

بچه ها از غصه خیلی زیاد شده کسی بخوابه صبح پا نشه؟خیلی داغونم اصلا فکر ب خودکشی اینام نمیکنم باردارم میشه دعا کنین برام

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

عزیزم بفکر اون بچه باش با غصه چیزی حل نمیشه خدا بزرگه

بفکرشم بخدا ولی غصه م خیلی بزرگه خیلی 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا عزیزم مشکلت چیه شما بارداری جز خودت به فکر بچتم باید باشی

کاش میشد بشینم همشو تعریف کنم برا کسی ولی گریه نکنم کاش میتونستم حرف بزنم 

واست آیت الکرسی خوندم گلم انشالله خدا زندگیتو پراز روشنایی کنه غصه نخور عزیزم به فکر بچت باش

ممنون خدا ازت راضی باشه😔

انشالله هرچی به صلاحته پیش بیاد و دلت شاد بشه

کاش میشد به یکی بگم اگه مردم تقصیر شوهرمه ب خانوادم بگه حقمو بگیرن

ممنون خدا ازت راضی باشه😔

مرسی قشنگم،ناراحت نباش خیلیامون تو دلامون غصه ها داریم که نمیدونیم چیکارش کنیم درست میشه،ما خدارو داریم

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

کاش میشد بشینم همشو تعریف کنم برا کسی ولی گریه نکنم کاش میتونستم حرف بزنم

ابجی حرف بزن خودتو خالی کن راحت باش نه تو منو میشناسی نه من تورو پس نگران هیچی نباش و خودتو خالی کن البته بدون گریه 😘

مرسی قشنگم،ناراحت نباش خیلیامون تو دلامون غصه ها داریم که نمیدونیم چیکارش کنیم درست میشه،ما خدارو دا ...

خواهر ب هیچکس بدی نکردم همیشه مواظب همه بودم ولی خیلی اذیتم میکنن و زندگیم سخته خیلی دیگه نمیتونم بقران

ابجی حرف بزن خودتو خالی کن راحت باش نه تو منو میشناسی نه من تورو پس نگران هیچی نباش و خودتو خالی کن ...

هیچی همینو بدون تو بارداری کتکم زدن