2777
2789

هنوز عقد نکردم نامزدی هستیم یک سال و خورده ای 

بعد 10 سال پیش نامزدم یه دختری رو خوشش میومده اون دختره ول میکنه میره خارج و خب نامزدم اون دوران خیلی آسیب مالی بهش وارد میشه درواقع دختره نارو میزنه 

چندین بار اسم دختره اومده اصلا فراموش کرده انگار که قبلا دختری به فلان اسم تو زندگیش بوده مثلا بحثشو خودم کشیدم وسط اون اصلا حواسش نبوده تا زمانی که خودم بگم منظورم فلان دختره 

خیلی خودش و خانوادش هوامو دارن و انگار آسمون باز شده من افتادم پایین 

این دو ماه اخیر خیلی اتفاق های بدی داره براشون میوفته تو دو ماه داداشش 7 بار تصادف کرده الان دوباره بیمارستانه هر روز اتاق عمل از کار و زندگی همه چیزشون افتادن 

من متوجه هستم شرایطش خوب نیس خسته هس 

اما یه استوری گذاشته تو اینستا 

تو اکسپلور بوده این اد استوری کرده 

متنش اینه 

بشینم به مرور  مارا چه ها که نشد 

اینم بگم تو یه دوران ورشکست میشن و از بچگی کار می‌کرده خیلی آرزو ها داشته نشده 

مامانم میگه تو چون میدونی جریان اون دختره رو بد بین شدی وگرنه اگر نمیدونسی به خودت و دختره نمی‌گرفتی

ذهنم بد درگیر شده  از یه طرف میگم اگر دلش هنوز پیش اون طرفه پس چرا خودش و خانوادش تو خاندانشون بخاطر من دعوا کردن که پشت عروسم ن حرف نزنید و اینقدر بهم میرسن حتی یک بار بحث اونو نکشیدن وسط من خودم هی مرض دارم یاد آوری میکنم از یه طرف میگم شاید بخاطر شرایط سخت الانشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات حمد خوندم 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

نه دیگه مشخصه منظورش سختی های این چند وقته که گذشته

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...