2777
2789

خونه ما دو طبقه هستش 

طبقه اول رو دوسال اول ازدواج خودم نشستم بالارو درست کردیم تا من عید رفتم بالا قرار شد پایین رو بدیم اجاره 

تا تو بنگاه شوهرم یه بنده خدایی رو میبینه کمرشو عمل کرده سرکار نمیتونه بره میگه بیاین رایگان خونه ما بشینید 

آقا خودش خوب بود خانومش روانی به تمام معنا

برای ورود و خروج باید اجازه می‌گرفتیم ازش 

تا دو شب بیدار بود بعد من ۱۲ شب میومدیم از بیرون ماشینو میزدیم تو حیاط فردا صبح دم در بود جواب باید پس میدادم چرا ۱۲ شب ماشین آوردم حیاط آرامشش بهم ریخت 

یا مثلا برادرم مجردم میومد بهم سر میزد به همسایه ها گفته بود این شوهرش نیست مرد جوون میاد  خونش به تیکه گفته بود اون اوایل نمیشناخت مارو 

همسایه ها بهم گفتن اینجوری گفته

آب و برق نمیدادن

خلاصه دیگه صبرم تموم شد گفتم بلند شید 

دلم برای اون مرد بنده خدا خیلی میسوزه این زنش بود 

از همسایه ها شنیدم رفتن تو زیرزمین نم زده و کپک زده همسایه مستاجر شدن ماهی پنج تومن میدن 

گند زده بودن تو خونم 

من چون تازه عروس بودم همچی با بهترین متریال بهترین سینک و شیرآلات و کناف و کابینت بندی 

خانوم گند زده تو همچی سه روزه خونرو میسابم هنوز تمیز نشده انقدر که این زن کثیف بود سینک جرم گرفته پاک نمیشه کابینتا کلا روغن اصلا یه وضعی

دلم یکم میسوزه برای شوهرش ولی آرامش خودم مهم تره توان اینکه دوره حاملگی رو فا این زن سروکله بزنم نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوب تحمل کردی دوسالهیچکی این کارو نمیکنه تو این زمونه

نه بابا دو سال نتونستم تحمل کنم هیچ یکسال هم نشد ۷ ماه تحمل کردم🤣 دوسال بود تو خونه نشسته بودم خونه رسما تازه ساخت بود دادم دست مستاجر گند زد توش

کمرش سرکار آسیب دیده بود سرکار نمیتونست بره نمیدونم سرزده چجوری میخواد اجاره بدا

سرماه*چجوری میخواد اجاره بده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️تف تو کیبوردم🤣🤦🏻‍♀️