2777
2789

خانوما دو روز پیش با شوهرم دعوا کردیم منم اومدم قهر...بعد طاقت نیاوردم رفتم دخترمو بیارم بعد اونجا مامانم و مادرشوهرم داشتن مثلا نصیحت میکردن منم گفتم باشه یکی دو شب بمونم بعد...شوهرمم گف نه...گفتم میرم شب بیا...بعد شبش نیومد...الان میخام بگین بمونم خودش بیاد یا خودم برم خونه؟؟

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قصد جدایی و طلاق نداری کش نده خودت برو،شاید یکی دوروزهم بمونی نیاد و به یه دعوای بدی تبدیل بشه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

هیچ وقت از خونه نزن بیرون هیچ وقت 

همونجا حلش کن یا برو تو اتاق باخودت خلوت کن بعدا درباره ش حرف بزنید مامانبزرگم همیشه دخترا ی متاهل میگفت از خونتون یه شبم بیرون نیاین چه به قصد دعوا چه به قصد مسافرت و مهمونی 

والا که بهتره وایسی اون بیاد. اگر نیومد، بگو مادرت زنگ بزنه شام دعوتش کنه و بهش بگه بیا ناز زنتو بکش، یا به مادرشوهرت بگه، بگو پسرت بیاد دنبال زنش وگرنه پدرش دیگه نمیزاره بیاد.

از این مدل حرفا که هم با دست پس بزنی با پا پیش بکشی.

چون شما عملا اشتی کردی.

والا که بهتره وایسی اون بیاد. اگر نیومد، بگو مادرت زنگ بزنه شام دعوتش کنه و بهش بگه بیا ناز زنتو بکش ...

اشتی ک نه

چون عصری زنگ زدم گفتم یا بیا بچه رو ببر یا پوشک و شیرخشک بخر براش

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

چهار چوب خونتو حفظ کن دور از جون حتی اگه بزن بزن بود نزار کسی از خونت باخبر بشه حل و فصلش کن دیدی راهی نیست برو سراغ اصل کاری ... وگرنه قهر کردن باور کن یعنی از چشم افتادن