2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش منم هیچ دلخوشی ندارم، دلم از این دنیا گرفته

دلیل به دنیا اومدن آدما دقیقا چی بوده ؟ همه ناراحت همه خسته 

فقط دلمون و صابون میزنیم یه روز خوب میاد 

خو کی میاد 

۴۰ سالگی ؟ ۵۰ سالگی ؟ نمیخام حاجی 

من خوشی و الان میخام 

مامانمم همینو میگه میگه سالمی دغدغه نداری

بخدا راست میگه

فک کن من قبل هروعده غذایی که زهرمار میکنم باید امپول بزنم 

یه ادم سالم که افسردگی داره راحت بیدار میشه به افسردگیش میرسه

من با افسردگی و زجر بیدار میشم باید قندمو تست کنم انسولین بزنم مواظب غذا خوردنم باشم که یه موقع کور و علیلم نشم 

هیچی، ولی چاره چیه فعلا هستیم باید زندگی کنیم، اینم مث یه بازیه دیگه🤧

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

بخدا راست میگهفک کن من قبل هروعده غذایی که زهرمار میکنم باید امپول بزنم یه ادم سالم که افسردگی داره ...

الهی عزیزم 

خدا سلامتی و حال خوب و ارامش بده بهت 

دلیل به دنیا اومدن آدما دقیقا چی بوده ؟ همه ناراحت همه خسته فقط دلمون و صابون میزنیم یه روز خوب میاد ...

آره واقعا، من هر شب به امید معجزه میخوابم که صبح دخترم شفا گرفته باشه 😭😭😭

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
ایشالا حالش خوب شه خدا سلامتی و آرامش بده بهتون الهی🥲

ممنون عزیزم، ترو خدا اگر سلامت جسم داری کاری کن دلت شاد بشه و غصه نخوری، من همه چیز دارم ولی حاضرم بدم که بچه م سلامت بشه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر