2777
2789

دوست پسرم تازگی موتور سی بی خریده میگه بیا بریم باهاش یه دور بزنیم و عکس و اینا بگیریم به منم میخواد یاد بده چطور موتور برونم😂😂

میگه یه تیپ اسپرت حتما بزن تو عکسامون گنگ باشیم به نظرتون شلوار کارگو جین بپوشم با یه تیشرت لانگ مشکی موهامم سامورایی ببندم قشنگه؟؟

موهات باز بزار ی کلاهی بزار یکم وایب دخترونتم داشته باشی

یادش بخیر دقیقا همین چیزایی که گفتیو ۲ سال پیش با شوهرم تجربه کردیم خیلی حال داد

من خودمم مثل تو تیپ لش زدم ولی موهام باز گذاشتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مواظب باشین 

نمیخوام وایب بد بدم ولی  همین چند وقت پیش که هنوز باورمون نمیشه یه اتفاقی افتاد پسر فامیل دور از جون شما فوت شد اصلا هیچکی باورش نمیشه باباش گفته پسر موتور خطرناکه نمیگیرم بعد اصرار کرده گرفته بعد  دردش اینجاست که تازه با موتور خودشم تصادف نکرده موتور دوستش بوده  مسابقه گذاشته بودن پشت دوستش نشسته بوده 

اینو نگفتم منفی بگم  گفتم احتیاط کنید 

به خوشیی🥰🥰🥰🥰😍😍😍

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

هودی یا دورس بپوش حداقل. تیشرت تو این سرما؟

مراقب خودتونم خییلی باشید

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

همین الان میرم میگم بیاا موتورتم بیااار😭😂

بهش پیام بدی میکشمت 

بخاطر یه موتور میری به اون پیام بدی واه واه 🗿

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

چی کارش داری😂😂

دوستمه خواستم یکم حرص بخوره 

دارم اذیتش میکنم مثلا 😂

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

موهات باز بزار ی کلاهی بزار یکم وایب دخترونتم داشته باشییادش بخیر دقیقا همین چیزایی که گفتیو ۲ سال پ ...

موهاش از بالا ببنده بهتر نیست ؟ 

چون باد میره تو موهاش اذیت میشه

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .