2777
2789

دوست پسرم تازگی موتور سی بی خریده میگه بیا بریم باهاش یه دور بزنیم و عکس و اینا بگیریم به منم میخواد یاد بده چطور موتور برونم😂😂

میگه یه تیپ اسپرت حتما بزن تو عکسامون گنگ باشیم به نظرتون شلوار کارگو جین بپوشم با یه تیشرت لانگ مشکی موهامم سامورایی ببندم قشنگه؟؟

موهات باز بزار ی کلاهی بزار یکم وایب دخترونتم داشته باشی

یادش بخیر دقیقا همین چیزایی که گفتیو ۲ سال پیش با شوهرم تجربه کردیم خیلی حال داد

من خودمم مثل تو تیپ لش زدم ولی موهام باز گذاشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواظب باشین 

نمیخوام وایب بد بدم ولی  همین چند وقت پیش که هنوز باورمون نمیشه یه اتفاقی افتاد پسر فامیل دور از جون شما فوت شد اصلا هیچکی باورش نمیشه باباش گفته پسر موتور خطرناکه نمیگیرم بعد اصرار کرده گرفته بعد  دردش اینجاست که تازه با موتور خودشم تصادف نکرده موتور دوستش بوده  مسابقه گذاشته بودن پشت دوستش نشسته بوده 

اینو نگفتم منفی بگم  گفتم احتیاط کنید 

به خوشیی🥰🥰🥰🥰😍😍😍

هودی یا دورس بپوش حداقل. تیشرت تو این سرما؟

مراقب خودتونم خییلی باشید

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

همین الان میرم میگم بیاا موتورتم بیااار😭😂

بهش پیام بدی میکشمت 

بخاطر یه موتور میری به اون پیام بدی واه واه 🗿

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند

موهات باز بزار ی کلاهی بزار یکم وایب دخترونتم داشته باشییادش بخیر دقیقا همین چیزایی که گفتیو ۲ سال پ ...

موهاش از بالا ببنده بهتر نیست ؟ 

چون باد میره تو موهاش اذیت میشه