2777
2789

دعوا بد میشه گاهی 

خیلی بد آبرو ریزی میشه 

تو رو خدا راهکاری دارید؟ اعضا خانواده همه عصبی شدن 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توقران اومده راجب سحروجادو خدا لعنتشون کرده و به جهنم هدایتشون کرده چرامیگی خرافاته

چجوری رفع میشه؟ من احساس میکنم یکی ما رو چشم زده اصلا اینجوری عجیبه ما هیچ وقت همچنین خانواده ای نبودیم با آبرو بودیم اینجوری نبود همسایه بیاد بگه صدا دعوا میاد البته همسایه خودش ۲ نصف شب دعوا می‌کنه ولی ما رو اومدن گفتن دارم دق میکنم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بیشتر صبروحوصله ها کم شده اطراف ما همینه

اصلا ما خیلی بد دعوا کردیم 

دو سالی یکبار اینجوری دعوا میشد الان خیلی بد شد 

حالم داغون دستام می لرزه 

خب دلیل دعواهاچیه؟؟ فقط تو خونه اید حالتون بده؟؟ همه چیو نمیشه به متافیزیک ربط داد

دعوا الکی که بزرگ میشه چون کوچیکه و بزرگ میشه برامون انقد عجیبه سر ویزای خیلی خیلی پیش پا افتاده مثل جمع کردن سفره 

واسه همین میگم اونا دلیل به این بزرگی نیست که این دعوا بشه انگار قتل شده 

حرز امام جواد بگیرید ،تابلو حرز بگیرید

حرزم گرفتم دارم به بازوم میزنم تابلو نداریم 

قرآن می‌خونیم نماز می‌خونیم ولی خیلی الکی دعوا داریم دعوا بد 

همه هم اهل داد زدن شدن 

دعوا الکی که بزرگ میشه چون کوچیکه و بزرگ میشه برامون انقد عجیبه سر ویزای خیلی خیلی پیش پا افتاده مثل ...

بعد یه اتفاق یا موفقیت اینجوری شدین؟؟ 

مثلا خونتونو عوض کردین، چیزی خریدین و... یه دستاورد که چشم بقیه رو در بیاره؟؟ 

بعد یه اتفاق یا موفقیت اینجوری شدین؟؟ مثلا خونتونو عوض کردین، چیزی خریدین و... یه دستاورد که چشم بقی ...

اره عقد برادرم بود خب خیلی خوب برگزار شد 

خونمون دوسال عوض کردیم ولی اون خونه قبلی هم بودیم یبار این دعوا بزرگ شد 

به شغل و اینا رسیدیم همشم با دهن سرویسی بوده حتی الان اعصاب نداریم هم سر اون همه سختی 

ولی الان خیلی حالم بده اصلا نمی‌دونم چیکار کنم 😭

اره عقد برادرم بود خب خیلی خوب برگزار شد خونمون دوسال عوض کردیم ولی اون خونه قبلی هم بودیم یبار این ...

ماهم داشتیم از این دعواها 

و دلیلشم متافیزیکی بود 

ببین از امروز تا چهل روز صوت سوره بقره(قاری شیعه باشه)  پخش کنید تو خونتون 

مهمم نیس خودتونم خونه هستین یا نه فقط هر روز باید پخش شه 

اگه بتونی بخونی که فبها 

اگه دیدی جو خونه متشنج تر شد بدون حتما پای اجنه و موکلین طلسم و..  در میانه، دعوا بیشتر شد، خواب بد دیدین، ضرر دیدین 

فقطططط صبر کن و قطع نکنین چله رو، بذارین موکلین سوره بقزه پدرشونو دربیارن 

ماهم داشتیم از این دعواها و دلیلشم متافیزیکی بود ببین از امروز تا چهل روز صوت سوره بقره(قاری شیعه با ...

میترسم از این خیلی 

واقعا میترسم خونه کوچیکه دعوا بد میشه آبرومون رفته وای خیلی حالم بده تمام بدنم داره می لرزه دیگه چجوری جلو همسایه سر بلند کنیم همه چی هم افتاد تقصیر من چیکار نکردن همه 

منتها من از ترس داد زدم الان میگن تقصیر تو بوده 

راه دیگه ای نداره جز بقره؟