2777
2789

اگر زاهدان باشید با همسرتون درامد خیلییی زیاد سیصد چهارصد تومن در ماه

اگر بابل باشید همین صد تومن نهایتا 

زاهدان باشید دخالت خونواده همسر رو هم دارید دخالت ک نه ولی رفت آمد زیاد…

بابل اب و هواشم خوبههه ولی زاهدان اصلا:/

من ک زاهدان اصلا دوس ندارم چن وقت پیش رفتم خوشم نیومد واقعا :/ 

شلوغ پلوغ بهم ریخته بدم میاد:/

همسرم میگه بریم بابل خیلی پول نداریما… نمیتونیم برا پس اندازی چیزی همون رو ب رو خرج میشه

نینی هم بیاریم ک دیگ هیچی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی دو سال زاهدان میرم پول جمع کنیم شمال و جنوب جفتشون سخته

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یکی دو سال زاهدان میرم پول جمع کنیم شمال و جنوب جفتشون سخته

نمیشه یکی دو سال بمونیم

انتخاب برا همیشه هس

من فقط یکبار میتونم انتقالی بگیرم 

یا زاهدان یا بابل برای همیشه

نمیشه یکی دو سال بمونیمانتخاب برا همیشه هسمن فقط یکبار میتونم انتقالی بگیرم یا زاهدان یا بابل برای ه ...

بابل

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

من باشم میرم بابل ولی اگه شما شرایط مالیتون سخته میتونید قبل از بچه دار شدن ، یکی دو سال برید زاهدان ، یه مقدار پس انداز کنید ، بعد برگردین بابل برای زندگی دائمی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
رفتم زاهدان 😐😐برجی چهارصد میلیون در اومده زن حسابی من شوهرم حقوقش زیر ۲۰ تومنه

نفهمیدن الان زاهدان یا بابل؟

خب همسر من تا الان خیلییییی زحمت کشیده و میکشه

برا چیزی ک بهش رسیده