2777
2789
عنوان

شب اول خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 147 پست
راجب شعل حرف شد جفتشو داشته باش ازاد درامدش خوبه دولتی میدونی اخرش قشنگه خیالت راحته ماه به پاه مبلغ ...

درسته حرفتون 

ولی دولتی واقعا نبست 

اصلا نمیگیرن فقطربا ازمون اون هم ۱۰۰۰نغر ثبت نام میکنن برای ۲تا صندلی 

از وقتی سربازی رو تموم کردم یجورایی افسرده شدم واقعا دغدغه ذهنی گرفتم و خودمو گم کردم

استندبایِ حاجی🙌🏼

میفهمم من دور بودن از جفتشون چون پدرم سنش بالاس مریضه من پیگیر قرص و داروش بودم فشارشو میگرفتم مادر ...

الهییی نه زود به زود میری پیششون نگران نباش تو اروم باش بزار اوناهم اروم باشن چون الان قلباتون بهم نزدیکه

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دوری داداشام تب کرده بودم واقعا سخت بود برامون حالا من سنی نداشتم اون زمان ۷سالم بود ۲ماه کامل ...

همه همینطور میشن 

مخصوصا مناطق گرمسیر  

منم گرمسیر بودم و نابود شدم 

استندبایِ حاجی🙌🏼

درسته حرفتون ولی دولتی واقعا نبست اصلا نمیگیرن فقطربا ازمون اون هم ۱۰۰۰نغر ثبت نام میکنن برای ۲تا صن ...

الان شرایط همه همینه امروز یه برنامه میچینی تا میخوای انجامش بوی باید تغییرش بدی چون نمیشه شرایط نمیزاره خاله من پرستاره ۱۶سال هنوز قرار دادیه🤣جکه واقعا

واقعا نمیارزه چون فقط ی اب باریکه هست من شغلم تعمیرات موبایله ولی مدرکم ارشد مخابرات. یکی‌میگه جرا ب ...

🥲🥲الهی 

آره واقعا سخته .....

خودت دلت چی میخواد قلبا چی دوست داری ؟

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

همه همینطور میشن مخصوصا مناطق گرمسیر منم گرمسیر بودم و نابود شدم

حالا تموم شد راحت شدین الان فقط زندگی اگه خسته این برین یه مسافرت بعدش دیگه فقط کار و زندگی

الان شرایط همه همینه امروز یه برنامه میچینی تا میخوای انجامش بوی باید تغییرش بدی چون نمیشه شرایط نمی ...

همه چی رو گذاشتن بر اساس جوانی جمعیت 

متاهل باشی شانس بیشتری داری برای قبولی ۲ نمره داره 

استندبایِ حاجی🙌🏼

🥲🥲الهی آره واقعا سخته .....خودت دلت چی میخواد قلبا چی دوست داری ؟

من خب کار اصلیم تعمیرات موبایله ولی واقعا میخوام دولتی هم کنارش داشته باشم. 

ولی جرف دیگران رسما دو دلم کرده خودمم نمیدونم چ میخوام 

فکر نمیکردم ی روز بعد سربازی ب این حال برسم.  

حتی ب مهاجرت هم فکر میکنم ولی خیلی سخته خیلییی

استندبایِ حاجی🙌🏼

اسی با کسیم دوست شدی حرفم میزنن؟همشون ترم اولین؟

خوابگاهی که من هستم اره کلا همه ترم اولشون هست و وروردی هستن 

اتاقم ۱۲ نفرس😐😑 الان ۴ نفریم این ۳ نفر بد نیستن کم و بیش کنار اومدیم 

اما یکی شون ۶ سالی از ما بزرگتره بعد خیلیییی خیلییییی خیلیییی وسواس داره یعنی مثلا بهش شکلات دادن نکرفت یا دست نداد یا بچه ها کمکش چمدون اوردن خالی کرد ببره بشوره خیلییی حساسه کسی به هرچی دست بزنه. از نظرش اون جیز کثیفه

من از دوری داداشام تب کرده بودم واقعا سخت بود برامون حالا من سنی نداشتم اون زمان ۷سالم بود ۲ماه کامل ...

منو چی میگید داداشم تو ۱۲ روز جنگ هیچ خبری نداشتبم ازش نگذاشتن بیاد پادگانش دو تا اف۳۵ زدن پرتاب شده بود تمام تنش کبود شده بود دوستاش جلو تیکا تیکه شده بودن تا جند وقت شکه بود تو اون ۱۲ روز ۱۲ سال پیر شدم شب تا صبح کانالای تلگرام بودم میگفتن حکیمیه رو زدن میلرزیدم تا صبح 

من خب کار اصلیم تعمیرات موبایله ولی واقعا میخوام دولتی هم کنارش داشته باشم. ولی جرف دیگران رسما دو د ...

اگه خودت مغازه داشته باشی خوبی ....

اگه دوست داری برو سمت شغل دولتی ..... 

مهاجرت هم خوبه همه ب شرط،اینکه مطمئن باسی اونجا میتونی سر کار بری و کار هست ....

من یکم چون خانواده ام شغل آزاد دارن یعنی از نزدیک میبینم سر میارم سر شعل دوم اگه دوست داری میتونیم با هم حرف بزنیم🤝

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅