2777
2789
عنوان

شب اول خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 147 پست
اره به جوریه من گریم نمیگیره اما حس و حالش خیلی مضرخرفه دلم میخواد ول کنم برگردم

الان ک درسم تموم شده میگم کاش تو اون گ و ز و چص خوابگاه و هم اتاقیا بودم تو خونه میش پدرمادرم نبودم اینقدر که با هم نمیسازیم🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا پیدا میکنین قول میدم اوه اوه هنوز داغی پس تا اخر عمر خاطره داری😂

ن اتفاقا 

من ۲۴ ماه سرباز بودم 

۲ماه سربلز نظامی چون اموزشی باید بگذرونی 

۲۲ ماه سرباز امریه بودم 

استندبایِ حاجی🙌🏼

وای دقیقااااااا حالا تو دولتی من ازادم کلی بابام باید پول شهریه بده کارگر مردمه خیلی خیلی خیلی عذاب ...

کاملا درکت میکنم خیلی سخته خیلییی 

من پدرم سنش هم یه مقدار بالاس ۷۵ همش میگم نکنه دیر بشه نکنه نتونم جبران کنم

هرکسی ی چی میگه دولتی میگه ازاد ازاد میگه دولتی دیگه روانی شدم شرایط مملکت هم ک روز ب روز بدتر میشه ...

🥲الهی میدونم سخته شرایط افتضاح .....

اما خب اغلب شغل های دولتی واقعا نمیارزه.....

امیدوارم بهترین شعل رو پیدا کتی🥲🤍

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ن اتفاقا من ۲۴ ماه سرباز بودم ۲ماه سربلز نظامی چون اموزشی باید بگذرونی ۲۲ ماه سرباز امریه بودم

اره بابا من بچه کوچیکم تا الان چندباری سربازی رفتم به خاطر داداشام🤣

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

🥲الهی میدونم سخته شرایط افتضاح .....اما خب اغلب شغل های دولتی واقعا نمیارزه.....امیدوارم بهترین شعل ...

واقعا نمیارزه 

چون فقط ی اب باریکه هست 

من شغلم تعمیرات موبایله ولی مدرکم ارشد مخابرات. 

یکی‌میگه جرا با ارشد میخوای بری ازاد ارش خودتو بدون 

یکی میگه چرا دولتی؟ 

کلا حرف مردم داره عذابم میده 

استندبایِ حاجی🙌🏼

هرکسی ی چی میگه دولتی میگه ازاد ازاد میگه دولتی دیگه روانی شدم شرایط مملکت هم ک روز ب روز بدتر میشه ...

راجب شعل حرف شد جفتشو داشته باش ازاد درامدش خوبه دولتی میدونی اخرش قشنگه خیالت راحته ماه به پاه مبلغی میاد گوشه ذهنت پره خیالت راحته مردی راحته برات کار کن لذت ببر از کار کردن 

واسم خیلی سخته با اینکه بابا دوستم ولی دور موندن از مامانم برام دشواره

میفهمم 

من دور بودن از جفتشون چون پدرم سنش بالاس مریضه من پیگیر قرص و داروش بودم فشارشو میگرفتم 

مادر تنهاس فامیل اذیتش میکنن من بودم کسی نمیتونست جیزی بگه 

اره میدونم خاطراتش هست. من اون دوماه رو دل تنگشم واقعا خاطره سازی خوبی بود برام

من از دوری داداشام تب کرده بودم واقعا سخت بود برامون حالا من سنی نداشتم اون زمان ۷سالم بود ۲ماه کامل داداشم کرمان بود ما تهران نه تلفنی نه مرخصی هییچی بعد دوماه اومد تمام پوستش داغون شده بود پاش به پوتین حساس بود