سلام دوستان. بچه ها من بعد عقدم . مامانم زنگ مادرشوهرم میزد که دخترمو ببرید ازمایش بکارت بگیرید بعد مادرشوهرم هرچی میگفت لازم نیست این چه حرفیه باز مادرم اصرار رو اصرار ببرید. این کار دوسه بار انجام داد و من اون لحظه کنار مادرشوهرم بودم یعنی خونه اونا بودم که مادرم زنگ میزد و خیلی شدید خجالت میکشیدم. و اینم هیچ وقت گلگی نکردم ازش. تاپیکای قبلیم از مادرم زیاد گفتم اینم یهو الان یادم افتاد
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
یعنی ت زبون نداری ب مادرت بگی اینکار نکن ؟ بهش بگو ی بار دیگ گفتی من دیگه باهات حرف نمیزنم جلو همه خ ...
دروغ میگه بابا
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍