الان ۵ روزه قهر کرده من سه شنبه پاشدم تست زدم مثبت شد شروع کردم گریه زنگ ب شوهرم زدم اومد منو برد ازمایش تا جواب آزمایش بیاد کلی بحث کردیم من گفتم اون گف گفتم میخام سقط کتم فقط در حد حرف بود من اصن دلشو ندارم یکی بچه ۸ ماهه دارم با یکی هنوز ۴ سالش نشده این دوتا خودم بزرگشون کردن بخدا این سال ها سر جمع ۴ ساعتم نگهشون نداشته فقط خودم با کمک مامانم تو مهمونیا جشن روضه تنهایی هربار میگفتم یکیشون رو بگیر بهونه آورد نمیتونم سخته یا بداخلاقی میکرد ۲۳ سالمه همنام تازه دارن عروس میشن فقط با گریه میگفتم الان هنوز یکم سرم خلوت شده میخام درسمو ادامه بدم باشگاه برم دیگ بچه نمیخام درکم کن اما اون حرفش حرف خود بود میگ خودم میام بچرو نگه میدارم کار رو ول میکنم منم گفتم برو ب کسی بگو نشناستت بچه دومی هم همینطوری گولم زد یه ثانیه یکیشون رو نگه نمیداره یا خستس یا نمیتونه یا میگ وظیفه من نی الان چن روزه قهره محل نمیده بی تفاوت بی تفاوت چیکار کنم طاقت قهر ندارم نمیخام رو در رو باش حرف بزنم چی بهش پیام بدم یا چطوری رفتار کنم چیکار کنم خودش بیاد جلو
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
برو خدا رو شکر کن منفیه. درست درمون پیشگیری کن. بنظرم ۲ بچه کافیه دیگه.
خواهرشور من هم دقیقا مشابه شما شد شرایطش. سومی رو شوهرش گفت تو دست به سیاه سفید نزن. الا بچه سوم کلاس اولیه. خواهرشوهرم کلکسیون مربضی هاس. این مرد خونه پیداش نمیشه. وقتی هم میاد انگار بچه های مان نه اون. بیچاره مادرشوهرم اینا فقط کمکش میکنن