2777
2789

میبینن تو و همسرت باهم یه کارایی انجام میدین ، که خیلی نرمال و ساده هستن ، برمیگردن میگن ها ها ها حالا اولشه 

مثلا نمیدونم ، باهم وقت بگذرونیم یا منتظرم باشه بعد کلاس هامون که واقعا نرماله این رفتارا 

بعد دختره تو دانشگاه با خنده میگه اره دیدم همسرت فلان ،حالا اولشههههه بعدم هر هر میخنده 

خب ساکت شو گلم ساکت ،اینو نگی و حس منفی که درونته رو بیرون نریزی اسمون به زمین میاد ؟ 

تا حالا چند نفر دیدم همچین چیزیو بگن 

عه اینجوری شد ؟حالا اولشه ،فلان کارو‌کرد حالا اولشه و…

واقعا درست نیست ،همین حرفارو یه عده میزنن که طرف فکر میکنه اگر ازدواجش به یه نقطه ای رسیده پس الگوی زندگی همینه همه باید بدبخت باشن بعد یه مدت از زندگی متاهلی که طرف حتی تلاشم نکنه رابطه اشو درست کنه با همسرش 

حالا اولشه حالا اولشه 😒😒 

یا به گوشت میرسه پشت سرت داره امار میگیره و مزخرف ردیف میکنه بعد تو روت که تازه عروسم هستی میگه وای متنفرم از ازدواج فقط ادم خودشو بدبختتت میکنه 

😐😐

... 🤍🦋

بابا ملت عادتشونه 

همش منتظرن بهت بگن خوشیت دووم نداره 

اهمیت نده 

رابطه خوب هیچوقت کهنه نمیشه

احترام و عشق همیشه می‌مونه 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

عزیزم. هنوز اولشه اتیش شما تنده. بعد عادی میشه برات 

😁

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

خیلیا خودشونو با این جمله که اولشه حالا بزار چندسال بگذره،یا حتما هنوز دست شوهرت رو نشده یا با کلاساشون با جمله ظاهر زندگی مردمو قضاوت نکنید حتما داخلش داغونه خودشونو اروم میکنن،اما من بهت بگم سالی که نکوست از بهارش پیداست🩷

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸