2777
2789
عنوان

چرا ما ایرانی ها تو دنیا از لباس هامون استفاده نمیکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 136 پست

چون مردم هند و خود عرب ها تو خیابون استفاده میکنن 

ولی آیا دخترای جوان ما المان ایرانی همراه دارن ؟! خیر 

پس از چطور ؟! خیر

رییس‌جمهور هم دل همین مردم اومده 

هنوز تو فیلم هندی دخترای حتی تحصیلکرده لباس هندی دارن

اونوقت تو فیلم های ما دختر شهرستانی‌ و اونم بی سواد لباس محلی میپوشه که توسط اون فامیل پولدار مسخره میشه 

و نماد پولداری و اصالت لباس های پر زرق و برقع تا محلی و با اصالت

دید ما فرق دارع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی سیاست مدارا کت شلوار میپوشن دیگه مثلا چیکار کنن شلوار کردی بپوشن با کلاه پشمی ترکی؟😅😅

نخیر المانی از ایران رو بپوشن  این همه طراح داریم که می‌تونن مدرن و سنتی رو تلفیق کنن🫤

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

دقیقا عرب ها رو ببین تو جام جهانی لباسشوه رو هدیه دادن به مسی و تنش کردن چقد تبلیغ شد از لباسشون حال ...

اونا همشون یه مدل لباس دارن ولی ایران قوم های مختلف داره و تنوع لباسا زیاده 

لباس محلی امریکا چیه 😑😂کلا ۳۰۰ ساله کشور شدهابیین عمه لباس محلی و طرح ایرانی و رنگ مخصوص ایران واق ...

شما ک میدونی طراحی کن تن خودت کن بقیه هم یاد بگیرن

مراسمات رسمی درحد سازمان ملل با لباس رسمی میرن 

وگرنه اینهمه کشور هست  کدومشون با لباس محلی اومده

مثلا اون شخص مهم یه رگش کورده یه رگش ترک کدوم لباسوبپوشه بره کوردی بپوشه ترکهاناراحت میشن ترکی بپوشه ...

حتما نباید کرد یا ترکی باشه لباسی که نماد ایران رو داره خیلی زیاده مرودنه سرچ کن 

منم قائنی هستم 🥰

آفرین خوبه هستی دیگ میدونی چارقد بلند و دامن و .. نه اون یارو که معلوم نیست چی پوشیده بود 🙄 بعدم لازم نیست سر تا ته لباس محلی بپوشن نماد ایرانی رو داشته باشه