2777
2789
عنوان

وای از دست خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 26 پست

خب توام خواسته هات رو زیاد کن،وقتی گفت ندارم بگو چطور از شکم و خرجای زن و بچه ت میزنی واسه اونا،کم کم به خودش میاد 

چون وضعشون هم خوبه انصاف نیست پول شمارو هم خرج کنند

این موضوع رو یه بار واسه همیشه قطع کن

بگو می‌خوام واسه بچه هام پس انداز کنم بیمه کنم خلاصه خودت برو دکتر خرج بتراش

اصلا حتی یک ریال

تو هم به مدت این کار انجام بده. بزار شوهرت ببینه تو چه حسی پیدا می کنی.  اگه کار درستیه باید برای هر دو خانواده انجام بشه.  اگه کار اشتباهیه برای هیچ کدوم نباید انجام بشه

(مخصوصا که تو شاغل هم هستی  بگو تو اگه اختیار پولت داری منم بعد این اختیار پولم دارم و مثل تو می خوام خرج خانواده ام کنم و تو زندگیمون نیارم )

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولی رو به پایین میگم از پس هزینه ها خیلی سخت برمیایم

اسی داد وهوار راه ننداز 

خیلی زیرپوستی خرج تراشی کن البته نه خرج الکی ،چون به هرحال پول خودتونه 

مثلا لباس 

کفش ،خوردو.خوراکی و.... بیشتر از قبل بگیر 

ولی حرف خونوادشم پیشش نزن 

خودش دستش تنگ بشه کمتر خرج میکنه

...
اسی داد وهوار راه ننداز خیلی زیرپوستی خرج تراشی کن البته نه خرج الکی ،چون به هرحال پول خودتونه مثلا ...

ددسته با داد و هوار بدتر هم میشه

جان جانانم💗💕

خب پدر مادرشن کمک نکنه بنده های خدا حتما محتاج این کمن به پسرشون نگن به کی بگن دو روز دنیا سخت نگیر ...

برا دکتر و ‌.تا حدی کمک مالی .میشه ولی توقع زیادی هم خدا رو خوش نمیاد ..‌اینا هم انسان هستن تشکیل زندکی دادن یکم باید ب حال خودشون گذاشت اینقد با اسم خدا و پیغمبر  ب آدمها عذاب وجدان ندید 

من اینکارومیکنن تا میتونی خرج بتراش از پول بگیر خرج هم نکردی پس انداز میشه میری دندون پزشکی بگو بجای ده شد۱۵ اون پنج رو. ی تیکه طلابخر در اخر برای خرید خونه یا ماشین یا پس انداز قطر قطره جمع میشه نمیشه کاری کرد جلو خانواده هم همیشه از اینکه زندگی سخت میگذره بگو

چند تا از کاربرها نظرات خوبی گفتند و در کنار این کارها یادت باشه توی جمع خانواده و فامیل همیشه تعریف کن که چطوری پا به پای همسرت زحمت کشیدی و وقت گذاشتی تا اون توی آزمون رسمی قبول شد و یادآوری کن که کارهایی که باید خانوادش انجام می دادند را شما انجام دادی و به شوهرت یادآوری کن قبل و بعد ازدواجش وضعش چطور بوده البته نه به صورت واضح که به‌ غرورش بربخوره بیشتر به شکل مرور خاطرات و بازی سرنوشت و این جور چیزها باشه.  خودت را نزد شوهرت بزرگ و فداکار باید نشون بدی و زیر پوستی از پدر و مادرهای بقیه و کارهایی که برای‌ بچه هاشون می کنند هم تعریف کن و البته انتظار تغییر یکباره را نداشته باش و حتما بخشی از حقوق خودت را پس انداز کن