2777
2789
عنوان

بین داف بودن و بیبی فیس بودن کدومشو میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 58 پست
من ۳۰ سالمه و یه بچه ۹ ساله دارم هرجا میرم فکر میکنن داداشمه و قیافم شبیه دخترهای بیست ساله اسبه صور ...

کلا توی هر جمعی میرم همه خیلی دافن و یه دستی به چهرشون بردن و احساس میکنم شاید من اشتباه میکنم که تغییر نمیدم خودمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا توی هر جمعی میرم همه خیلی دافن و یه دستی به چهرشون بردن و احساس میکنم شاید من اشتباه میکنم که تغ ...

الان چهره طبیعی بیشتر تو چشمه تا عملی

من خودم دماغمو سر جوگیر شدن عمل کردم واقعا نمیدونم چرا همچین حرکتی زدم

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
منم خیلی بیبی فیسم و بنظرم خوبه خوشم میاد وقتی همه میگن کوچیک تر میخوره بهت 😂

توی ایران که همه دافن یعنی هر جمعی میرم اینجوریه ولی وقتی برم پیش شوهرم امیدوارم اونجا داف کمتر باشه😂

الان چهره طبیعی بیشتر تو چشمه تا عملیمن خودم دماغمو سر جوگیر شدن عمل کردم واقعا نمیدونم چرا همچین حر ...

عمل بینی الان خیلی معموله ناراحت نباش انقدر کار های افراطی روی صورتشون میکنن که عمل بینی بنظرم خیلی عادیه از هر ده نفر توی اشناهام ۹ نفر عمل کردن ولی خب اگر کار دیگه ای نکنی چهرت طبیعی میمونه با عمل بینی هم

توی ایران که همه دافن یعنی هر جمعی میرم اینجوریه ولی وقتی برم پیش شوهرم امیدوارم اونجا داف کمتر باشه ...

آره خب ظاهرا داف ها بیشتر طرفدار دارن با اینکه خیلیاشون خوشگل نیستن تو اطراف خودم ولی چون پلنگن و عملی بیشتر بهشون توجه میشه 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

این عکسمه بنظرت بهم میاد ۲۵ سالمه؟

اصلا بهت نمیادا

نهایت میگم۱۸ سالت باشه

همین فرمون برو جلو هرکار میکنی خیلی خوبه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اصلا بهت نمیادانهایت میگم۱۸ سالت باشههمین فرمون برو جلو هرکار میکنی خیلی خوبه

کاری که نمیکنم ولی بهم اصرار میکنن که لب رو ژل بزنم یا زاویه فک بزنم دلم نمیاد هی عکس بچگیامو نگاه میکنم میگم اگر تغییر بدم خودمو یعنی دوست نداشتم هیچوقت خودمو 

خیلی طرز فکر مسخره ای دارم🤦🏻‍♀️